Sva tri srpska kluba su elimisani u drugom kolu kvalifikacija za evropska takmičenja

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

FOTO: Youtube / Printscreen

JOŠ JEDNO RAZOČARANJE CRNO – BELIH

Svake godine starujemo jkvalifikacije sa velikim nadama , i završavamo sa velikim razočarenjima.

Najpre je Partizan imao lepu šansu da posle očajne sezone kao vicešampion učestvuje u Ligi šampiona, ali i uz povratak omiljenog trenera Stanojevića nije odmakao dalje od prve stepenice.

ukrajinski šampion Dinamo Kijev pokazao se kao prejak protivnik i slavio oba puta, izuzetno ubedljivo: 6:2 i 3:0 u sred Beograda.

Nedostajali su izgleda u Beogradu navijači jer se igralo pred praznim tribinama, oni bi sigurno znali da izvižde i upravu i igrače.

RADNIČKI IZ KRAGUJEVCA OSTAO U SLAVNOJ PROŠLOSTI

Fudbaleri Radničkog 1923 nose u svom imenu slavni jubilej gde su posle 100 godina od osnivanja izborili plasman u Ligu konferencija.

Ipak, pokazalo se da to i nije dobar put, naročito kada kao protivnika dobijete nejaki Mornar iz Bra.

Mršava pobeda u Beogradu (1:0) anulirana je u Crnoj Gori (2:1) pa Kragujevčani nisu imali ni sreće posle izvođenja penala.

VOJVOĐANI DALEKO OD EVROPE

Iako se činilo da Vojvodina može da izbegne poraz na gostovanju Ajaksu, primljeni gol u nadoknadi je promenio dosta toga, pa su favoriti i u revanšu u Novom Sadu samo to potvrdili još jednom pobedom od 3:1.

Nakon ovog fiaska Vojvodina i Partizan nastaviće kvalifikacije u nižim kupovima, ali ostaje pitanje: Gde je zaisa danas srpski fudbal u opdnosu na Evropu?


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

kina

SRBIJA I KINA: Raste prijateljstvo

Predsednik Vučić o saradnji između dve države Autor : Bilten.rs , Izvor : Mediji Foto: Shuttrestock Predsednik Srbije Aleksandar Vučić…