Evo šta Vam zvezde danas poručuju

Autor : Bilten.rs , Izvor : mediji

Ovan

21. 3. – 20. 4.

Mesec ulazi u vašu sedmu kuću i pravi sekstil s vašim vladaocem Plutonom, planetom novca ali i moći, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima, Jedan Lav misli na vas. Problemi sa zubima.

Bik

21. 4. – 21. 5.

Ulazak Meseca u 12. kuću čini vas nervoznijim jer ste prinuđeni na komunikaciju s nekim ko vas nervira. Aspekti vašeg vladaoca Venere donose vam strastveni susret s nekim koga ste oduvek smatrali prijateljem. Pazite da se opečete.

Blizanci

22. 5. – 21. 6.

Inkonjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Meseca u kući svakodnevice donosi vam rasprave sa saradnicima kao i sa mlađim članovima porodice. Opozicija Venere i Urana nagoveštava romantičan susret s jednim Lavom. Unosite više vitamina.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaš vladalac Mesec u kući karijere, obrazuje sekstil sa Plutonom, planetom moći i novca, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Jedan Jarac vam šalje poziv za izlazak. Bračni partner insistira da prihvatite neku njegovu odluku.

Lav

22. 7. – 23. 8.

Ulazak Meseca u znak Ovna donosi vam dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Naglašena osma kuća upozorava na oprez kada je reč o finansijama. Jedan Ovan misli na vas. Provodite više vremena u prirodi.

Devica

24. 8. – 23. 9.

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa retrogradnim Saturnom, donosi vam uvećanje prihoda ili povoljan dogovor sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere u vašem znaku, nagoveštava ulazak u romantičnu vezu sa Jarcem. Pazite da se ne opečete.

Vaga

24. 9. – 23. 10.

Mesec ulazi u kuću partnerskih odnosa donoseći vam susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Naglašen znak Riba, koji zahvata vašu kuću posla, najavljuje dogovore o novim aranžmanima i projektima i sa strancima. Unosite više tečnosti.

Škorpija

24. 10. – 22. 11.

Sa Mesecom koji ulazi u vašu kuću svakodnevnih aktivnosti, možete da zaključite dogovor o novom poslu, naročito ako se bavite nekom uslužnom delatnošću. Dobijate vest od poslovnih partnera iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Strelac

23. 11. – 21. 12.

Inkonjunkcija između Meseca i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam konflikte i rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Napet aspekt između Venere u vašem znaku i Urana, upozorava pazite da vas neko ne prevari.

Jarac

21. 12. – 21. 1.

Pozicija Meseca koji ulazi u vašu kuću privatnog života, odlaže realizaciju vaših planova, naročito u okviru nekog vida porodičnog biznisa. Oslonite se na jednu Devicu. Voljena osoba pokazuje znake posesivnosti. Nesanica.

Vodolija

21. 1. – 19. 2.

Vladalac vaših poslova, Mesec, ulazi u treću kuću što nepovoljno da utiče na odnos sa saradnicima. Sekstil sa Plutonom, vladaocem vaše karijere, donosi vam novac preko saradnje sa osobama iz nemačkog jezičkog područja.

Ribe

20. 2. – 20. 3.

Prelaza Meseca iz vašeg u vatreni, impulsivni znak Ovna čini vas nestrpljivijim i konfuznijim. Inkonjunkcija između Venere i Urana, nagoveštava romantičan susret sa zemljanim znakom. Nemojte da nasedate na provokacije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ