Podeli vest

Poruka za Device glasi “Iskoristite šansu”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 31.03.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

BIK

Pratite na šta pristajete i umejte da povučete granicu kada je to potrebno. Promena planova će vas ohrabriti da otvorite svoja vrata i pozabavite se mišlju da ugostite nešto što može koristiti vama i vašim prijateljima. Romantika eskalira. 

BLIZANCI

Pažljivo se bavite situacijama kako biste izbegli neprijatan ishod. Dobićete bolji prijem ako iskoristite svoj šarm i ponudite podsticaj onima koji imaju nešto što želite zauzvrat. Igrajte na pobedu, ali ne na račun previše odricanja. 


RAK

Zaustavite se pre nego što napravite grešku. Slušajte, razmislite, držite ono što čujete u perspektivi i ostanite mirni. Loše ponašanje neće rešiti probleme ili nikome dati dozvolu da bude zao ili nepoštovan. Zaštitite se i izbegavajte sukobe. Fer; izaberi mir i ljubav. 

LAV 

U redu ste, ali ponovo razmislite o svojoj strategiji pre nego što preuzmete previše. Delegirajte ono što nemate vremena da završite stručnjaku. Zaštitite svoje zdravlje, reputaciju i emocionalno blagostanje od svakog ko pokuša da vas iskoristi. 

DEVICA 

Iskoristite šansu i probajte nešto novo i uzbudljivo. Okružite se ljudima i projektima koji vas uzbuđuju i učestvujte u događajima koji vam pomažu da se povežete sa pojedincima koji dele vaše uvide i snove. Romantika je u porastu. 

VAGA

Prihvatite pozitivno i udaljite se od negativnosti. Imate toliko toga da dobijete ako budete transparentni i jasno kažete šta pokušavate da postignete i zašto. Usmerite svoju energiju da završite ono što ste započeli, a ne da raspravljate o spornoj tački. 

ŠKORPION

Zadržite svoje unutrašnje misli za sebe. Usredsredite se na istraživanje svojih kreativnih ideja i održavanje statusa kvo, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Negujte odnose koji čine razlike u vašem životu. Doći će do pozitivnih promena. 

STRELAC 

Zadržite novac za sebe, i idite sami ako ima više smisla. Koncentrišite se na svoj dom, način života i one koje volite kako biste osigurali da održite bezbedno i pozitivno okruženje. Lični rast je očigledan ako ometate na dohvat ruke. 

JARAC 

Promena pejzaža će vam podići raspoloženje. Preuredite svoj nameštaj ili oslobodite prostor za projekat koji želite da sprovedete. Zadržite svoje misli za sebe i obuzdajte svaku nagoveštaj da preterujete ili trošite. Neka mir i ljubav budu prioriteti. 

VODOLIJA

Brainstorming će dovesti do napretka. Pretvorite svoje misli u nešto konkretno. Odbijte da emotivni incident stane između vas i vaših planova. Usporite i uradite stvari kako treba prvi put, a uspeh će uslediti. Izbegavajte povrede ili bolest; ne preuzimajte nepotrebne rizike. 

RIBE

Oslobodite prostor i utonite u nešto što morate da završite. Nekoliko promena vaše svakodnevne rutine pomoći će vam da smanjite finansijske probleme. Deljenje troškova sa nekim ili trošenje manje na nepotrebne stvari će ublažiti stres. Romantika je favorizovana. 

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: