Podeli vest

Poruka Strelčeve glasi “Ne verujte svemu što čujete”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.10.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

Fokusirajte se na novac, kako ga bolje iskoristiti i postavljanje budžeta koji će vas održati finansijski stabilnim. Postavite granice, radite na kondiciji i negujte značajne odnose. Volite sebe dovoljno da se oslobodite toksičnih uticaja. .

BIK

Napravite promene i držite se njih. Odgovornost će voditi ka stabilnosti i miru uma. Ne podležite osobama koje veruju u divlje šeme za brzo bogaćenje. Menjajte samo ono što je neophodno i praktično. Koristite zdrav razum.

BLIZANCI

Trudite se da dostignete svoj cilj. Usmerite svoju energiju na odgovornosti koje idu uz povišicu ili poštovanu poziciju. Odbijte da vam neko preotme mesto koristeći lažne tvrdnje. Fizička promena će povećati vaše samopouzdanje.

RAK

Proverite činjenice pre nego što delujete. Prebrza reakcija može vas izložiti kritikama. Sačekajte pravi trenutak, uključite svoj tim i koristite svoje sposobnosti i disciplinu da napravite razliku. Ne dozvolite drugima previše slobode. .

LAV

Nemojte pokretati promene koje ne možete da priuštite. Vaša privlačnost će dolaziti iz onoga što radite, kako birate da živite i kako se odnosite prema drugima, a ne kako izgledate. Fokusirajte se na pozitivan uticaj na druge i tako ćete dobijati zamah i nagrade.

DEVICA

Vaše akcije mogu vam se obiti o glavu. Proverite činjenice i obratite pažnju na ono što je moguće. Promena zahteva pažnju ako ne želite da pretrpite gubitke. Korak po korak osigurava da svaka vaša akcija bude na čvrstim osnovama. Zaštitite značajne odnose.

VAGA

Ne upuštajte se u nešto zbog iskušenja. Čitajte između redova i odredite kako najbolje da zaštitite svoja prava i imovinu. Poklon ili gest će imati uslov. Dva puta razmislite pre nego što prihvatite tuđe hvalospeve.

ŠKORPIJA

Promena ritma će vam pomoći da sagledate šta se dešava iz drugačijeg ugla. Tražite dobro i pozitivno u svemu i svakome i otkrićete nešto o sebi i kako možete učiniti svet oko sebe boljim mestom.

STRELAC

Ne verujte svemu što čujete. Postavljajte pitanja, prikupljajte činjenice i govorite istinu. Neko će vas iznenaditi osetljivim podacima. Razmislite pre nego što odgovorite ili prosledite informacije. Usmerite energiju na svoje odgovornosti.

JARAC

Učite koliko god možete. Ne ulazite u debatu koju ne možete da dobijete. Istražite, razmotrite svoja uverenja i ocenite svoj pravac. Pozitivna promena kod kuće će biti neophodna ako želite da utičete na svoju budućnost. Verujte u sebe.

VODOLIJA

Raščistite nesređene stvari, smanjite troškove i krenite najkomfornijim putem umesto da pratite ili udovoljavate nekome ko vas tera suprotno. Vaše akcije će napraviti razliku u vašem načinu života i u onome što možete postići. Pratite svoje srce.

RIBE

Razmislite o situacijama i potražite praktičan način da se suočite sa svim što utiče na vaše emocionalno blagostanje. Verujte svojim instinktima i nemojte se bojati da radite svoje. Usmerite svoju energiju tamo gde će doneti najveći povrat i učiniti vas ponosnim.


POSLEDNJE VESTI:bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: