Podeli vest

Poruka za Strelčeve glasi “Pratite svoje srce”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.12.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

Pokažite strast, inteligenciju i inicijativu da biste privukli interesovanje spolja. Najbolji način da naterate druge da prepoznaju vaše talente je da pokažete dobru igru na terenu i talenat za vodjstvo. Udaljite se od nekoga ko je prepreka.

BIK

Planirajte da se malo zabavite, ali prvo se pobrinite za nedovršene poslove kako biste mogli da uživate u zastoju. Jasan plan će vam omogućiti da koristite svoju inteligenciju, koordinaciju i veštinu da nadmašite svakoga ko vas izazove. Postavite teren za nove početke.

BLIZANAC

Proverite svoje opcije, pronađite način da plasirate svoju ponudu i nastavite. Ne čekajte da vam dođu prilike. Podelite svoj entuzijazam zajedno sa potpuno operativnim planom i vrata će se otvoriti. Ne dozvolite da vas romantični gest zbuni.

RAK

Pogledajte druge životne odluke da biste videli šta propuštate. Što ste svjesniji svojih opcija, veća je vjerovatnoća da ćete postići uspeh. Putovanja će pokrenuti vašu maštu, dati vam nadu i dovesti vas u kontakt sa nekim uticajnim.

LAV

Uradite sve što je potrebno da biste zaključili posao, osvežili ideje ili zaštitili svoju imovinu. Partnerstvo će pozitivno uticati na to kako živite i šta ćete dalje da radite. Preuzmite inicijativu da dobijete ono što želite.

DEVICA

Provedite vreme sa nekim koga volite. Putovanje ili obrazovna potraga će vam dati nadu u svetliju budućnost. Asertivni odgovor na ono što drugi žele pomoći će vam da kontrolišete rezultate. Ostavite ljutnju po strani ako se neko usprotivi sa odlukama koje donosite.

VAGA

Ponovo procenite svoju situaciju i kako drugi reaguju. Zauzmite inovativan pristup predvidljivim problemima i oterajte nekoga ko voli da se meša. Kreativni projekat će podići svest o vašim talentima i onome što ćete dalje raditi.

ŠKORPIJA

Budite pametni, postavljajte pitanja i budite snalažljivi. Ako dozvolite svom srcu da vodi put i verujete svojim emocijama, suočićete se sa ličnim i finansijskim nezgodama. Slažete se sa voljenim osobama i dozvolite da se neizbežne promene odvijaju prirodno; sve će doći na svoje mesto.

STRELAC

Ne sledite nečiji trag. Razmislite šta vam donosi radost i idite tim putem. Usredsredite se na to da budete okruženi ljudima koji vas ohrabruju da sledite svoje srce. Zabavite se i živite na svoj način.

JARAC

Preuzmi vođstvo i ne zaustavljajte se dok ne stignete na odabrano odredište. Samouveren stav će vam pomoći da privučete pažnju i podršku. Lična i finansijska dobit su vam na dohvat ruke, a sve što radite približiće vas vašim snovima, nadama i željama.

VODOLIJA

Zauzmite lidersku poziciju. Vaše učešće u aktivnostima, igrama i događajima će testirati vaše veštine. Prihvatite izazov i pripremite se za pobedu. Brzo odgovorite na izazove i pokažite svoju svestranost i sposobnosti. Lična promena će privući komplimente.

RIBE

Vaše oklevanje da delite informacije dovešće vas u nesigurnu poziciju. U interakciji sa drugima da biste stekli uvid u ono što sledi. Izgradite jače odnose sa onima koji imaju šta da ponude koliko i vi. Romantika je očigledna, ali prvo utvrdite status svog partnera.