Podeli vest

Poruka Bikove glasi “Brinite o sebi”, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 25.09.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN

Bićete u skladu s osobama koje su uzbuđene i spremne da deluju. Učinite svoj deo i steknite poštovanje drugih. Postavite visoke standarde i ispunite svoja očekivanja, i nešto dobro će doći vašim putem. Romantika izgleda obećavajuće. 

BIK 

Brinite se o sebi. Ne dozvolite da iskušenje preraste u skupu avanturu. Stavite emocije po strani i pružite ono što je opipljivo. Nije na vama da spasavate svet. Učinite svoj deo, ali ne na štetu odgađanja onoga što vam je važno. 

BLIZANCI

Radite svoje. Predstavite ono što imate da ponudite i preuzmite ulogu lidera ako će vam pomoći da stvari obavite na svoj način. Pozitivna promena kod kuće podstaknuće zahvalnost i bolje odnose s voljenima. Odbijte emocionalnu manipulaciju. 

RAK

Problemi će se pojaviti kod kuće ili s nekim ako ne komunicirate otvoreno. Nacrtajte svoje misli i budite iskreni o onome što vam je važno. Ako pronađete osobe koje se kreću u sličnom pravcu, saznaćete na koga možete računati za pomoć. 

LAV

Nisu sve ponude jednake. Slušajte, ocenjujte i krenite u pravcu koji dotiče ljude, mesta i situacije koje su vam važne. Dan ima samo ograničen broj sati; ne trošite ga na ljude koji zahtevaju mnogo za malo povraćaja. 

DEVICA

Iskoristite svoju mudrost i iskustvo da donesete pozitivne promene. Udaljavanje od situacija koje nisu korisne pomoći će vam da ponovo krenete putem u pozitivnom pravcu. Promena počinje s vama. Ne oklevajte da prvi napravite korak. 


VAGA 

Razmislite o tome šta i ko vam je važan i učinite sve što je u vašoj moći da napravite razliku. Ne osećajte se kao da morate preuzeti više nego što možete da podnesete. Postavite granice i pružite ono što je realno. Lični podsticaj će povećati vašu samopouzdanost i energiju. 

ŠKORPIJA

Izađite iz svoje zone komfora, obratite pažnju na ono što se dešava i izrazite svoje mišljenje. Ne popuštajte pod pritiskom ili nečijim retorikama. Na vama je da razvijate svoja uverenja. Ne dozvolite emocijama da zamagle vašu viziju. 

STRELAC 

Održavajte otvorene kanale komunikacije. Informacije koje dobijete zahtevaće proveru. Pazite na svoje postupke; suočićete se s otporom ako budete previše agresivni ili preuveličavali. Skroman način života odvraća prevarante od iskorišćavanja vas. Stavite sebe na prvo mesto. 

JARAC

Obratite pažnju da biste izbegli zabunu ili da ne dobijete manje nego što zaslužujete. Pazite gde trošite svoj novac i ko ima pristup vašim stvarima. Zajednički poduhvati nisu preporučljivi i mogu poremetiti odnos ako se ne rukovode pažljivo. 

VODOLIJA 

Preuzmite kontrolu nad situacijom koja se razvija. Ne dozvolite nikome da vas nadmudri. Promena koju neko napravi usput može zvučati dobro, ali pažljiviji pogled će vam dati razlog da se povučete iz posla. Žurba će dovesti do loših odluka i žustrih rasprava. Budite pažljivi.

RIBE

Možete sanjariti, ali kada dođe vreme, ne oklevajte da napravite potez. Prilika je očigledna. Direktno kontaktiranje izvora će vam pomoći da donesete odluku koja će vas umiriti. Potražite bolje načine za osiguranje novca za penziju.


POSLEDNJE VESTI:bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: