Podeli vest

Poruka za Lavove glasi “Uložite srce, a ne novac” a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.06.2023.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Horoskop
Foto: Shutterstock

OVAN 

Ništa ne može na silu. Umirite se i priđite ljudima. Pozovite kvalifikovane lude da se uključe  i pretvore vaš plan u nešto vredno truda. Ljubav i romansa su favorizovani, a lični napredak je očigledan. 

BIK

Ne potcenjujte obim posla i ne dozvolite da vas ljutnja vrati nazad. Što su vaši planovi jednostavniji, lakše ćete uvesti druge. Popravke doma ili troškovi moraju ostati u okviru budžeta. Razmotrite revizije i završite ono što ste započeli. 

BLIZANCI 

Istupite i iskoristite svoje talente da biste bili ispred konkurencije. Suočite se sa izazovom direktno i odbijte da dozvolite bilo kome da preuzme ili ometa vaš napredak. Dominirajte na sceni koristeći svoj intelekt i uvid. 

RAK

Za pomoć se obratite stručnjaku ili nekom pouzdanom. Jednom kada saznate šta je potrebno da biste postigli svoj cilj, biće vam lako da postavite plan koji ispunjava vaše kriterijume. Jedinstven pristup će privući pažnju. 

LAV

Uložite svoje srce, a ne novac, u ono za čim težite i nešto dobro će se desiti. Partnerstvo ili privlačenje nekoga sa veštinama koje vam nedostaju da biste nadoknadili zastoj će uticati na ishod. Deljenje troškova je favorizovano. 

DEVICA 

Otvoren um će dovesti do informacija koje će vas inspirisati da krenete za svojim snovima. Promena stava ili pravca izgleda obećavajuće ako se držite budžeta. Odbijte da dozvolite bilo kome da vas nagovori na nešto što vam ne treba ili ne želite. 

VAGA 

Učestvujte u nečemu što će vam pomoći da povećate svoju svest ili kvalifikacije. Ono što naučite razlikovaće vas od bilo koga ko pokušava da vas nadmudri. Ne potcenjujte situaciju; iskrenost i pridržavanje izvodljivog rasporeda i plana će ići u vašu korist. 

ŠKORPIJA 

Prisustvujte ponovnom okupljanju ili funkciji koja vas dovodi u kontakt sa ljudima koji dele slična interesovanja. Kontrolišite svoje emocije kada razgovarate o promeni načina života ili o tome gde ili kako živite. Neka vaša intuicija vodi put i izaći ćete na vrh. 

STRELAC

Razgovori će dovesti do zabune. Ne ustručavajte se da postavljate pitanja i proverite informacije koje dobijete. Prilagodite sve što se ne uklapa u vaš plan pre nego što primenite željene promene. Partnerstvo će vam dati finansijski prostor za pomeranje. 

JARAC

Ograničite potrošnju i recite ne iskušenju. Potražite alternativni način da povećate svoj novac. Izgradite svoj kapital i napravite isplative promene. Uključite se u aktivnosti koje vam pomažu da izbacite bes i ublažite napetost. Investirajte pametno. 

VODOLIJA 

Duboko udahnite i ponovo razmotrite svoje mogućnosti. Uzmite u obzir svoje potrebe i želje, a ne ono što drugi misle da vam je potrebno. Budite odgovorni za svoju sreću i shvatićete kako da se poboljšate. Život je prekratak za podnošenje spoljnog mešanja. 

RIBE

Pojednostavite svoj život i bacite sudbinu u vetar. Eliminišite iskušenja i one koji vam zagorčavaju život. Preuzimanje odgovornosti za sopstvenu  sreću će smanjiti stres i motivisati vas da započnete novi životni stil i nove početke koje želite. 


POSLEDNJE VESTI:bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: