Podeli vest

Ovo je pokušaj gubitnika izbora da svoju nesposobnost i to što ih birači ne žele, sakriju iza besmislenih prigovora, poručuje predsednik GIK-a

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

LUKIĆ GIK
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/arhiva

Predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić izjavio je da je lista Ujedinjeni za pobedu Beograda podnela još šest prigovora na izbore, čime, kako kaže, koalicija okupljena oko Dragana Ðilasa ponovo vrši besprimeran pritisak na rad GIK-a, a posebno na svoje članove Komisije koji su učestvovali u radu komisije za uvid navodnih spornih izbornih materijala.

“Ovo je pokušaj gubitnika izbora da svoju nesposobnost i to što ih birači ne žele, sakriju iza besmislenih prigovora, žrtvujući čak i svoje kadrove”, naveo je Lukić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je naglasio da im je GIK odbio više od 450 prigovora, a Upravni sud 270 žalbi, a sada, kaže, nastavljaju, sa još šest prigovora, koji prema njegovim rečima nisu obrazloženi, a nisu ni utemeljeni po zakonu.

“Siguran sam da će građani Beograda ovo prepoznati kao pokušaj zloupotrebe zakona i videti da je ovo očajnicki pokušaj da volja Beograđana ne bude potvrđena”, rekao je Lukić.

Inače, rok za prigovore istekao je 29. aprila.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: