Podeli vest

Sumnjate da vas vara partner ili partnerka, istražujete porodičnu tajnu ili vas samo zanima ko i kakvo mišljenje ima o vama- privatni detektivi su tu da vam razreše sve dileme, a sve su dostupniji u regionu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

detektiv
Foto:Shutterstock

Hrvatska privatna detektivka e Adela Krivanek Magerl koja se već 12 godina bavi ovim poslom otkrila je kako taj posao zaista izgleda i koji su najčešći zahtevi klijenata.

Magrel je za HRT rekla da postoje zahtevi ljubavnih parova da se špijunira partner i da je nedavno iz inostranstva dobila jedan takav.

Naime, jedan mladić je želeo da sazna šta je njegova partnerka radila u Hrvatskoj na odmoru, ali Adela kaže da je taj zahtev odbila jer nije videla interes u tome.

Oa dodaje da joj se obraćaju i mladi u vezi sa lažnim profilima, ali i roditelji u vezi sa aktvnostima dece.

– Imala sam jednu situaciju gdje su roditelji došli tražiti pomoć zato što je njihovo dijete pokušalo samoubojstvo. Njima nije bilo jasno, s obzirom na to da su oni imućna obitelj, imaju sve – sve su djetetu omogućili, zašto bi to dijete pokušalo samoubojstvo? Pa su onda išli provjeriti jesu li tu u pitanju nekakvi prijatelji, nekakve manipulacije preko nekih društvenih mreža, rekla je Magerl za HRT.

Ona dodaje da često ima zahteva za proverom “lažnih bolovanja” i da je poslodavci često angažuju zbog toga.

Kada je cena u pitanju Magerl kaže da se ona kreće od  45 do 95 evra po satu, zavisno od toga što želite saznati, a da je unutar zakonskih, etičkih i moralnih okvira. 

Pa ukoliko imate taj novac i dilemu, mogućnost je tu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: