Podeli vest

Elektroprivreda Srbije pustila je u rad mobilnu aplikaciju “EPS Uvid u račun”, putem koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Mobilna aplikacija “EPS Uvid u račun” dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama, saopštio je EPS.


“Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala Uvid u račun je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga”, rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.


Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: