Ulaznice za prestižni ATP turnir “Srpska open” koji se igra od 17. do 23. aprila u Banjaluci, rasprodate su za samo dva dana, ali su u preprodaji dostigle neverovatnu cenu od 19.000 maraka, pišu danas banjalučke Nezavisne novine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

tenis
Foto: Pixabay

Karte su se prodavale po danima, najjeftinije su bile one za početak turnira. Za prvi dan turnira cena ulaznice bila je 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za sredu i četvrtak (19. i 20. april.) su bile 34 i 43KM.

Oni koji su želeli da gledaju mečeve u petak morali su da plate 43 i 51 KM. Dok za subotu i nedelju, polufinalne i finalne dane turnira karte su bile najskuplje. Za polufinale je koštala 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM. Mnogi su, piše list, iskoristili brzu kupovinu, uzeli više karata, pa se one sada preprodaju po visokim cenama, za sada je rekord 19.000 maraka.

Navode da je u potrazi za “kartom više” jedan gospodin odlučio da napravi “neodoljivu ponudu“ za mogućnost gledanja Novaka Đokovića i drugih teniskih zvezda uživo u Banjaluci.

On je na popularnom sajtu za prodaju i kupovinu “Olx” objavio da prodaje ulaznice za Srpska open ali i golfa 7. “Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina”, stoji u oglasu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: