Podeli vest

O pominjanju njegovog imena u pozitivnom i negativnom kontekstu u medijima, govoriće sutra u parlamentu i izneti, kaže, neke za njega zanimljive detalje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

abazović
Foto: Shutterstock

Crnogorski premijer Dritan Abazović izjavio je u Bijelom Polju da, ako sutra u parlamentu ne bude izglasano nepoverenje njegovoj vladi, spreman je da se odmah nađe održivi model vlasti do izbora, a ukoliko padne, neka nova većina, kazao je, traži model izlaska iz političke krize.

„Na jesen se predviđa energetska kriza u Evropi, a mislim da sve to treba da čekamo spremni. Jako je neodgovorno da imate političare koji zbog svojih frustracija to dovode u pitanje. Ukoliko idemo u rebalans sledeći mesec možemo zemlji obezbediti uštede“, kazao je Abazović novinarima.

Ukoliko vlada padne, kaže Abazović, neka druga većina koja se konstituiše sa DPS-om traži modalitet za izlazak iz krize, ali onda nema povratka na staro.

O pominjanju njegovog imena u pozitivnom i negativnom kontekstu u medijima, govoriće sutra u parlamentu i izneti, kaže, neke za njega zanimljive detalje.

“Rekao sam da je 19. avgust momenat kad ću da saopštim zanimljive činjenice. Sutra ću pričati na sve teme”, ponovio je premijer, preneli su podgorički mediji.

Abazović je u Bijelom Polju bio sa ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem koji je novinarima rekao da bi bila bruka da bude smenjen premijer koji je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom ckrvom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: