Podeli vest

Britanska pevačica Adel najavila je da će u okviru svoje turneje na leto održati koncert u Minhenu, u Nemačkoj, što će biti njena prva turneja i prvi nastup na evropskom kontinentu posle 2016. godine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug/Joel C Ryan (INVL)


“Nisam nastupala u Evropi od 2016. godine! Ne mogu da smislim divniji način da provedem leto i završim ovu prelepu fazu svog života i karijere nego nastupima koji su bliži kući”, napisala je pevačica poreklom iz Londona na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.


Ona je ranije tvrdila da joj turneje ne pristaju, ali je kako piše “Miror” promenila mišljenje, i najavila da će posle poslednjeg nastupa u Cezar palati u Las Vegasu koji je zakazan za 15. jun ove godine, izvesti četiri nastupa na sceni Open er arene (Open Air), na sajmu u Minhenu tokom dve nedelje od 2. do 10. avgusta.


Karte će u pretprodaji biti od 7. februara, dok će opšta prodaja početi dva dana kasnije.
Britanska pevačica je uoči završetka svetske turneje koju je započela 2016. godine u Londonu, tokom koje je nastupala širom Evrope i Amerike, ali i Australije i Novog Zelanda, najavila fanovima da verovatno neće ponovo obići svet.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: