Podeli vest

AIK Banku su klijenti proglasili za “Najbolju banku” u Srbiji za 2024. godinu u finansiranju trgovine, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetu svojih usluga i podršci domaćim preduzećima u njihovim trgovinskim aktivnostima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO: ILUSTRACIJA

Specifičnost ove nagrade, koju dodeljuje renomirani magazin Euromoney ogleda se u tome što klijenti i korisnici usluga samostalno predlažu i glasaju za kompanije i banke čije usluge koriste, sapšteno je danas.
Ovim priznanjem potvrđena je višegodišnja posvećenost AIK Banke u pružanju sveobuhvatne podrške malim, srednjim i velikim preduzećima u Srbiji, kao i stalna težnja u uvođenju inovativnih bankarskih rešenja.


Kako se navodi, priznanje je dodatna potvrda uspešne poslovne strategije AIK Banke, kao najveće banke u domaćem vlasništvu i njene čvrste rešenosti da svojim klijentima i partnerima osigura stalnu podršku, unapredi plasman i omogući njihov dalji razvoj i jačanje konkurentskih prednosti.


Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke Petar Jovanović rekao je da je za zaposlene u toj banci priznanje još jedna značajna potvrda koja govori u prilog razumevanju i podršci koju naši stručnjaci svakodnevno pružaju velikom broju malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija u Srbiji.
“Naša želja i opredeljenje su da za klijente u svakom trenutku budemo pouzdan partner i stalna podrška u svim njihovim aktivnostima, dok su plasman, distribucija i prodaja oblasti u kojima AIK Banka omogućava domaćim preduzećima veliki broj različitih usluga, kao i stalnu savetodavnu podršku”, rekao je on.


Kako se navodi, zahvaljujući odličnom razumevanju svega što se dešava na domaćem i međunarodnom tržištu, kao i personalizovanom pristupu koji neguje u radu sa klijentima, AIK banka je tu da domaćim preduzećima i kompanijama osigura brže i efikasnije obavljanje svih transakcija, jednostavniji pristup i nastup na tržištima, sigurnost u trgovini i efikasnije poslovanje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ALKARAZ prvi FINALISTA VIMBLDONA

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Vimbldona, pošto je danas u polufinalu pobedio Rusa Danila Medvedeva 6:7 (1:7),…