Podeli vest

IKEA je danas saopštila da povlači BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno, zbog potencijalne opasnosti od gušenja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ikea
Foto: Pixabay

IKEA je danas saopštila da povlači BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno, zbog potencijalne opasnosti od gušenja.

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno, da prestanu da je koriste i da kontaktiraju s kompanijom IKEA za pun povraćaj novca.

“Bezbednost je glavni prioritet za kompaniju IKEA i zato preduzimamo mere predostrožnosti i povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno, zbog potencijalne opasnosti od gušenja. IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju”, navedeno je u saopštenju.

Kako je istaknuto uprkos tome, primetili smo da mali zakivci na igrački mogu da se olabave, što dovodi do potencijalne opasnosti od gušenja, posebno kod manje dece, i ističu da zbog toga povlače BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno.

“BLÅVINGAD igra pecanja, raznobojno, može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA uz pun povraćaj novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban”, navedeno je u saopštenju. . IKEA se izvinjava zbog neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

PANTER U BARSELONI

Američki košarkaš Kevin Panter potpisao je jednogodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je danas katalonski klub.