Podeli vest

77 putnika iz Srbije koji u Rimu čekaju zbog otkazivanja jučerašnjeg leta Viz era za Beograd danas u 16.30 sati krenuti autobusima za Srbiju

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

putnici
Foto: Shutterstock

Ambasador Srbije u Italiji Goran Aleksić izjavio je da će 77 putnika iz Srbije koji u Rimu čekaju zbog otkazivanja jučerašnjeg leta Viz era za Beograd danas u 16.30 sati krenuti autobusima za Srbiju.

Aleksić je za Tanjug rekao da je u hotelu, gde se on nalazi od jutros, jedna grupa putnika izabrala da se vrati samostalno, da u svojoj režiji kupi karte i leti za Beograd.

Naveo je da im je obezbeđen smeštaj za večeras, sutra i prekosutra.

Za one koji hoće odmah da krenu obezbeđeni su autobusi.

Ambasador je rekao da će na aerodromu Čampino biti on i konzul Srbije i da će, ako bude putnika koji su se samostalno uputili da traže karte, i njima ponuditi da se prevezu do Srbije autobusima koji su obezbeđeni iz Rima.

Aleksić je naveo da je smeštaj obezbeđen u dogovoru sa aerodromom Čampino i sa Viz erom kompanijom, dodajući da je aerodrom bio vrlo uslužan i da je najbolje rešenje da oni putnici koji mogu krenu danas popodne u Srbiju.

Ambasador je rekao da putnici ne snose troškove ni za autobus ni za hotel, da će hotel biti na trošak Viz era, a da su autobusi obezbeđeni zahvaljujući angažovanju italijanske strane.

Reč je letu Viz era 68327 koji je juče u 17.55 sati trebalo da poleti za Beograd i koji je tri puta odlagan, a noćas oko pola dva putnici su smešteni u hotel u Rimu, naveo je Aleksić.

Dodao je da je kao razlog otkazivanja leta naveden tehnički problem – nepogoda, grom i da nije bilo aviona.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: