Podeli vest

Alen Hadrović za Bilten.rs ekskluzivno otkriva kako izgleda njegov život nakon “Zadruge”, kako gleda na sadašnje parove u ovom rijaliti programu Dalilu i Cara, Taru i Ša, kao i na Dejana i Alex i zašto više nikada ne bi ušao u rijaliti.

aUTOR : Bilten.rs

Maja i Alen Hadrović, privatna arhiva

Alen Hadrović i Maja Marković, bivši zadrugari, započeli su svoju vezu u najgledanijem rijaliti programu “Zadruga”. Nakon brojnih pokušaja da se njihova veza uništi i pritiska javnosti ipak su ostali i opstali zajedno. Danas su srećni roditelji predivnog Vuka i Majinog sina iz prvog braka Andrije, koga je Alen prihvatio kao svog sina. Alen za Bilten.rs otkriva da je “Zadruga” i danas tema u njihovom domu.

“Istina je da smo prošli pakao u “Zadruzi”. Zaista nije bilo lako! Desi se da spomenemo često, kako su svi bili u najmanju ruku sumnjičavi prema našoj vezi i ljubavi i naravno uvek se setimo šta smo planirali kad smo bili unutra i kako sada to ostvarujemo napolju”.

Od jednog od najvećih beogradskih zavodnika do pordočinog čoveka, Alenov put vodio je preko “Zadruge”. On nam je otkrio i kakav život danas vodi i osvrnuo se na iskrivljenu sliku koja je o njemu i Maji plasirana u javnosti.

“Naš porodicni zivot se može opisati kao savršen i pun ljubavi i razumevanja! Za Maju su na primer pričali kako je lenja, kako nema žvota u njoj itd…, a ona je preveseli stvor, puna života i jedna prava domaćica! Za mene da sam mračan, da ću je zaključati u kuću, a evo svuda idemo zajedno. Izlasci, putovanja, pa evo sad smo i na derbi išli zajedno”.

Maja i Alen Hadrović, privatna arhiva

Osim što se Alenov život promenio na bolje, promenio se i njegov fizički izgled, što smo morali da primetimo.

“Pa dobro, hahahahaha možda što sam se ugojio 15kg 🤣 Šalim se, odradio sam transplantaciju kose na najboljoj turskoj klinici Global Asthetics i mogu ti reći da sam presrećan i prezadovoljan i nije mi teško da svima odgovorim na poruku koga zanima isto. Dosta njih je otišlo u tu kliniku posle mene i svi su prezadovoljni sa rezultatima!”.

Alen se u razgovoru za Bilten.rs osvrnuo i na parove koji trenutno borave u “Beloj kući” i to na one koje privlače najviše pažnje – Alex i Dejana, Dalilu i Cara i Taru i Ša.

“Alex gledam kao devojku koja je spasila Dejana, dečko je bio na ivici nervnog sloma! Što se tiče dobrog Ša, ja ne znam šta ja sa momkom, mnogo mi ga je žao, iskreno. Video sam neki intervju kod Darka kad je bio, ušao je u stadium da mu po faci vidiš da mu nije dobro, toksična veza i odnos ceo, ali želim im sve najbolje naravno. Što se tiče Dalile i Cara, šta da vam kazem… Ne poštuje on nju, ne poštuje ona njega, tu sreće nema, jer nije ljubav samo strast, u ljubav je najbitnije POŠTOVANjE partnera”.

Alen je kategoričan da u rijaliti program više ne bi ušao, ali razlog za to nije sam koncept programa, nešto je više.

“Ja sada imam dvoje dece, ženu koju volim i bez koje ne mogu ni dva dana, a ne da ulazim u rijalitije na par meseci. Moj odgovor na pitanje da li ulazim u Zadrugu je – NIKAD VISE!”, poručuje Alen.