Podeli vest

Kompanija Amazon predstavila je na tehnološkoj konferenciji u Las Vegasu svoj novi četbot “Kju” (Q) na bazi veštačke ineteligencije koji je namenjem korisnicima klaud platforme AWS (Amazon Web Services).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

“Možete lako da ćaskate sa četbotom, generišete sadržaj i radite uz njegovu pomoć. Sve je zasnovano na razumevanju vaših sistema, skladišta podataka i operacija”, izjavio je izvršni direktor AWS Adam Selipski, prenosi portal Teh kranč.

Pretplata na četbota “Kju” počinje na 20 dolara godišnje, a on može da odgovori na pitanja kao što su: “Kako da izgradim veb aplikaciju uz pomoć AWS”.

“Kju” ima znanje koje je ekvivalentno 17 godina korišćenja AWS i na ovo pitanje može da ponudi listu potencijalnih rešenja i navede razloge zbog kojih treba da ih uzmete u obzir.

Kompanije mogu, između ostalog, da zatraže od četbota “Kju” da analizira problematične aspekte svojih proizvoida i predloži kako da oni budu atraktivniji za kupce.

Korisnici AWS mogu da konfigurišu “Kju” tako što ga povezuju sa aplikacijama i softverima koji se koriste u organizaciji kao što su Sejlsfors, Jira, Zendesk, Džimejl i Amazonova S3 skladišta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: