Podeli vest

Sa dolaskom sunčanih dana sve više razmišljamo o odmoru, a oni mudri su svoj odmor već isplanirali i rezervisali. Jedna od važnijih stavki za svako putovanje, pored destinacije na koju putujemo, jeste sa kim putujemo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Promo/Tanjug

Putovanje
Foto: Shutterstock

Ali, to nije sve! Bilo da ćete letnji odmor provesti sa društvom, porodicom ili voljenom osobom, kako bi ti dani bili bezbrižni obratite posebnu pažnju na sledeće stavke:

• Rezervacija smeštaja/hotela,

• Krema sa zaštitnim faktorom,

• Putno zdravstveno osiguranje.

Ako ste prvu stavku već obezbedili, odličan posao je iza vas! O kupaćem kostimu, papučama i kremi sa zaštitnim faktorom ne morate brinuti, jer ih možete kupiti i na odmoru, ali o svom zdravlju morate brinuti na vreme, ističe AMS Osiguranje.

Za svaki odlazak u inostranstvo potrebno je Putno zdravstveno osiguranje, a prijatelji iz AMS Osiguranja poklanjaju vam 30 odsto popusta na kupovinu polise Putnog zdravstvenog osiguranja putem webshop-a. Tako je malo potrebno da budete bezbrižni i sigurni na moru, ne strepeći od eventualnih zdravstvenih problema i skupih usluga u zdravstvenim ustanovama u inostranstvu.

Na primer, ukoliko sa porodicom putujete u Grčku, za vas četvoro bi polisa Putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za KOVID-19 za 10 dana koštala 4.665 dinara.

Ukoliko se razbolite ili povredite na odmoru, sve što treba da uradite jeste da pozovete broj telefona koji je naveden u polisi, ili da polisu pokažete u zdravstvenom centru.

Polisom Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja, ukoliko je ugovoreno, obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 evra, medicinsku pratnju i druge vidove medicinske pomoći. Pored porodičnog, na webshop-u možete kupiti i individualno Putno zdravstveno osiguranje.

Za 11 dana u Španiji, za polisu je potrebno izdvojiti 2.332 dinara, što je, složićete se, mala cena za miran san i bezbrižan odmor.

Za više informacija o polisi Putnog zdravstvenog osiguranja pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009, ili posetite webshop AMS Osiguranja i kupite polisu online za samo nekoliko minuta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: