Podeli vest

Automoto savez Srbije upozorava vozače da zbog moguće pojave poledice u jutarnjim i večernjim satima prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sneg
Foto: Pixabay

Automoto savez Srbije upozorava i na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako navodi da će do 30. aprila režim saobraćaja biti izmenjen na deonici Ljig (Latković ) – Mionica (Maljević), zbog radova u naselju Banja Vrujci.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Kod Bubanj Potoka izvode se radovi na sanaciji kolovoza do 3. februara, a u smeru ka Beogradu.

Na 200 metara ispred novoizgrađenih mostova za saobraćaj je otvorena jedna traka ka Beogradu, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Izmenjen je režim saobraćaja na deonici petlja Pojate – Ćićevac, u zoni naplatne stanice Pojate, u smeru ka Ćićevcu.

Izvršeno je delimično suženje kolovoza sa desne strane, oko 100 metara ispred i iza naplatne stanice Pojate. Naplatna stanica Pojate radi nesmetano sa svim prilaznim trakama, a izmena režima saobraćaja planirana je do 1 aprila.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17i 30 časova nema dužih zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju 120 minuta na Horgošu, Kelebiji i Bezdanu, 180 na Batrovcima, a na prelazu Šid 360 minuta.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: