Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli podnela je sudu dokumente u kojima se omalovažavaju tvrdnje njenog bivšeg supruga, glumca Breda Pita da je on podigao njihov posao sa vinom, navodeći da je on posetio vinograde samo kako bi se divio radu francuskih radnika koji su, kako tvrdi, napravili posao.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

andjelina džoli
Foto: Shutterstock

U sporu u kome je Bred podneo tužbu protiv Džoli zbog tajne prodaje polovine njihove vinarije u Francuskoj “Šato Miraval”, Džoli je podnela kontratužbu protiv Pita, navodeći da su njegove tvrdnje smešne, prenosi Njujork post.

Džoli i Pit su vinariju kupili 2011. godine i imali su dogovor da niko ne može da proda polovinu imanja bez saglsnosti drugog.

Pit je 2014. godine izjavio da je sada farmer i da ga interesuje koja je zemlja najpogodnija za gajenje grožđa, nivo šećera, kiselosti grožđa kao i vreme berbe.

U tužbi koju je glumac podneo protiv bivše supruge, navodi se da njena odluka da proda svoju polovinu preti da uništi projekat u koji je Pit “uložio sebe”, kao i da je prodala svoj udeo u kompaniji, suprotno dogovoru koji su sklopili dok su bili u braku, kako bi mu se inatila nakon što je njihov brak propao.

“Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem”, navela je Džoli u kontratužbi i dodaje da je Pit “pljačkao” vinariju koristeći zaradu za neozbiljne projekte, uključujući renoviranje studija za snimanje.

Par se razdvojio 2016. godine, a predstavnik Pita nije odgovorio na zahtev za komentar Njujork posta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: