Podeli vest

Predstava “Idem putem pa zagrlim drvo”, u kojoj igra glumac Andrija Milošević, izvedena je u Dubaiju, saopštili su danas organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

“Susret Miloševića sa domaćom publikom u Dubaiju bio je više nego dirljiv i srdačan, a glumac se potrudio da svakome pokloni malo pažnje”, navodi se u saopštenju.

Miloševićev nastup, u organizaciji Srpskog kulturnog centra Taraba, bio je prvi u Emiratima u poslednjih pet godina, a “interesovanje je bilo veliko s obzirom da naša zajednica broji preko 20.000 ljudi koji žive i rade”.

Kako je navedeno, “sve veći broj naših ljudi, kao i dobar odnos naše dve zemlje, je doveo do osnivanja SKC Taraba koji osim organizacije pozorišnih predstava bavi se i organizacijom drugih kulturnih i umetničkih dogadjaja”.

“Istovremeno, tim kulturnog centra se brine o očuvanju nacionalnog identiteta kroz časove srpskog jezika za decu od 4 do 16 godina i kroz oformljeni folklorni ansambl i za odrasle i za decu koji je ujedno i jedini folklorni ansambl u regionu”, kaže se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: