Podeli vest

U razgovoru sa građanima Beograda predstavljena lista za odbornike u Skupštini grada Beograda-„Ivica DAčić-premijer Srbije Toma Fila-gradonačelnik Beograda“

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Antić
FOTO TANJUG/ SPS Beograd/ bg

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i predsednik gradske organizacije SPS Beograd Nikola Nikodijević razgovarali su danas sa Beograđanima u Knez Mihailovoj ulici.

PredstavlJajući listu „Ivica DAčić-premijer Srbije Toma Fila-gradonačelnik Beograda“ za odbornike u Skupštini grada Beograda Antić i Nikodijević istakli su da je najvažniji neposredan razgovor sa građanima o svakodnevnim izazovima sa kojima se susreću Beograđani.

“Nama je najvažnija kontinuirana komunikacija sa građanima Beograda, i to je ono što mi u Socijalističkoj partiji svakodnevno radimo. Danas smo ovde u Knez Mihailovoj ulici sa Starograđanima, trudimo se da saslušamo šta su njihovi problemi, i da ih u skladu sa njihovim potrebama i rešavamo. To jeste zadatak vlasti, mi jesmo tu zbog građana Beograda i Srbije”,rekao je Antić.

Nikodijević je kazao da je politika Grada Beograda u poslednjih osam godina transparentno trošenje sredstava iz gradske kase, i uključivanje građana u donošenje najvažnijih odluka.

“Već nekoliko godina, Beograđani šalju svoje predloge kada je u pitanju formiranje budžeta Grada Beograda. Ove godine smo imali 9046 predloga, od kojih su 1918 postali sastavni deo Budžeta. Građani žele veći broj zelenih površina, parkova, igrališta, pešačkih i biciklističkih staza, u pojedinim delovima Beograda imaju problema sa kanalizacionom mrežom, i zato se trudimo da zajedno rešavamo probleme”, naveo je Nikodijević.

Sa građanima Starog grada razgovarao je i advokat Igor Pantelić, kandidat za gradskog odbornika ispred Zelenih Srbije.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: