Podeli vest

Najveća zvezda grčke muzičke scene Antonis Remos 17. juna stiže u Beograd gde će održati koncert u okviru manifestacije Belgrade River Fest na platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Shutterstock.com/Gino Santa Maria, ilustracija/Tanjug

Samo za ovu priliku Remosa će pratiti najbolji muzičari koji s njim stižu iz Atine.


Za njegov nastup vlada veliko interesovanje, a Remos ne krije da su mu nastupi u Beogradu posebno važni.“Srbija je prelepa zemlja s prelepim ljudima. Ovo neće biti prvi put da dolazim u vašu zemlju. U prošlosti sam doživeo veoma specijalne trenutke tokom mojih koncerata, s neverovatnom srpskom publikom, koja je pevala sve moje pesme i delila svoju ljubav” priča pevač i dodaje da sa ovih prostora ima mnogo prijatelja.

“Imam mnogo prijatelja iz Srbije, to nisu samo umetnici. To su prijatelji koje volim, oni imaju posebno mesto u mom srcu” kaže Remos.

Organizatori koncerta najavljuju posebnu atmosferu kakva vlada uvek na koncertima slavnog Grka, a ekskluzivna sedeća platforma, crveni tepih za sve zvanice i koktel dobrodošlice deo su kompletnog iskustva Belgrade River Festa, festivala koji je već treću godinu važi za najvažnije muzič
ko dešavanja na početku leta.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ