Podeli vest

Karte su podeljene za 60 minuta, a Crvena zvezda navodi da će košarkaši crveno-belih imati ogromnu podršku svojih navijača u hali Aleksandar Nikolić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

košarka
Foto: Shutterstock

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je danas u rekordnom roku podelio preostali kontigent pojedinačnih karata za peti meč finala plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Karte su podeljene za 60 minuta, a Crvena zvezda navodi da će košarkaši crveno-belih imati ogromnu podršku svojih navijača u hali Aleksandar Nikolić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u ponedeljak od 20.00 časova.

“Vlasnici sezonskih karata ulaze na utakmicu sa svojim sezonskim ulaznicama koje važe za ovaj meč uz važan detalj vezan za one koji imaju svoje mesto u delovima koji su zbog kazne ABA lige zatvoreni. Vlasnici plave lože desno će biti smešteni u sektor plava loža levo, vlasnici VIP lože desno biće smešteni u sektor VIP loža levo”, navodi klub.

Crvena zvezda još jednom apeluje na sve koji se budu našli u hali Aleksandar Nikolić da ne nose na utakmicu sitan novac, upaljače, priveske i sve sitne predmete koji potencijalno mogu da se iskoriste za ubacivanje na teren. Navodi se da će svi takvi predmeti biti oduzimani na punktovima i ulazima u halu.

Crveno-beli su apelovali na navijače da dođu što ranije u halu, pošto će kapije dvorane biti otvorene tri sata ranije kako bi se izbegla gužva.

“Navijajmo isključivo za naš tim i klub! Ne dozvolimo i ne dajmo povoda za bilo kakav prekid ili kaznu. Zbog svega što se dogodilo u prethodnim utakmicama verujemo da će bilo kakav incident biti rigorozno kažnjen. U ponedeljak budimo svi kao jedan – navijajmo za Crvenu zvezdu, odbranimo domaći teren!”, zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: