Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu i pravosnažno oslobodio generalnog direktora FK Crvene Zvezde Zvezdana Terzića od optužbe za zloupotrebe u vezi sa transferima nekadašnjih igrača OFK Beograd.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ


Ovaj sud je nakon sednice odbio kao neosnovanu žalbu javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i potvrdio presudu beogradskog Višeg suda, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

Drugostepeni sud smatra da je prvostepeni sud nakon sprovedenog dokaznog postupka i iscrpne analize izvedenih dokaza dao jasne i argumentovane razloge zbog kojim smatra da nije dokazano da su Terzić i njegov saradnik Dražen Podunavac preduzeli radnje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Iz suda dodaju i da kako se u žalbi javnog tužioca ne ukazuje ni na jedan dokaz koji nije bio cenjen u toku postupka ili na neku činjenicu koja bi dovela do drugačijeg zaključka u ovoj krivično-pravnoj stvari, sud je žalbu odbio, a presudu potvrdio.

On je oslobođen od optužbe da je zloupotrebom položaja od prodaje fudbalera Branislava Ivanovića protivpravno prisvojio novac, dok su optužbe za zloupotrebe od prodaja fudbalera Vanje Grubača i Srđana Stanića ranije zastarele.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: