Podeli vest

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) pozvao je korisnike penzionerskih kartica da na svojim mobilnim telefonima preuzmu aplikaciju penzionerska kartica.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/

Aplikacija je, kako su naveli iz Fonda PIO, besplatna i jednostavna za korišćenje i pretragu i može se preuzeti na android i IOS platformama mobilnih uređaja iz Play Store ili App Store.
Aplikacija sadrži obaveštenja gde se mogu iskoristiti penzionerske kartice, koliki su popusti koje davaoci pogodnosti pružaju korisnicima, kao i na koje robe i usluge se popusti odnose.

Korisnici iz bilo kog dela Srbije mogu, jednostavnom pretragom da vide pregled svih davalaca pogodnosti u svom okruženju, budući da je omogućena pretraga u bazama po mestu, delatnosti ili po nazivu firme.

Na aplikaciji su postavljene i najvažnije vesti u vezi sa karticama, a penzioneri putem aplikacije mogu da prate stanje svojih bodova.
Bodovi se penzionerima dodeljuju na osnovu svakodnevne potrošnje i bodove vlasnik penzionerske kartice kasnije može iskoristiti za ostvarivanje dodatnih pogodnosti.
Za utrošenih 500 dinara, korisniku penzionerske kartice Fond PIO dodeljuje jedan bod.
Penzioner sa karticom može mesečno ostvariti bodova najviše do visine prosečne penzije u Srbiji.

Fond vodi evidenciju o dodeljenim i utrošenim bodovima korisnika penzionerskih kartica, bodovi se ne mogu zameniti za novac, ali se mogu sakupljati prenošenjem iz meseca u mesec.

Popuste kroz prijem bodova obezbeđuju ustanove, javna preduzeća, finansijske institucije, biblioteke, muzeji, pozorišta, banje, banke, sportski centri i slično, a u aplikaciji su davaoci pogodnosti kroz prijem bodova obeleženi ispisanim brojem bodova u krugu na gornjoj desnoj strani, pored naziva pravnog lica.

Korisnicima je omogućena jednostavna i višestruka pretraga u ponuđenim bazama, po mestu, delatnosti ili nazivu firme


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: