Podeli vest

Nama je cilj da ovde zadržimo stanovništvo uz povećanje nataliteta, rekla je Atanasković.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

atanasković
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO PRIVREDE/ZORAN VUJASINOVIC

Ministarka privrede Anđelka Atanasković i državni sekretar Dragan Stevanović, tokom posete Vranju obišli su danas pogon kompanije “Jumko” u Golemom selu.

“Videla sam da se ovde odlično radi i da su zaposleni zadovoljni, a to je najvažnije. U razgovoru sa radnicama, dobila sam informacije da su uglavnom sve majke i imaju po dvoje, troje dece, što je veoma važno za očuvanje ovog strateškog područja Srbije. Nama je cilj da ovde zadržimo stanovništvo uz povećanje nataliteta. Zbog toga je ovaj pogon u Poljanici veoma važan za ovaj kraj, a prioritet u našem radu je otvaranje fabrika i pomoć pre svega ugroženim područjima”, naglasila je Atanasković, saopštilo je Ministarstvo.

Direktor pogona „Jumko” u Golemom selu, Goran Simonović, zahvalio se na podršci i istakao da se konstantno ulažu napori za održanje i unapređenje poslovanja, jer je ova fabrika od presudnog značaja za održanje ovog kraja.

Obilasku su prisustvovali narodni poslanik Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i načelnik Pčinjskog upravnog okruga Srećko Pejković, navedeno je u saopštenju.T


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: