Podeli vest

Imam loše vesti, policija je uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo male Danke i priznali su to delo, saopštio je Vučić u toku konferencije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug/k1

FOTO TANJUG/ MUP

 Imamo loše vesti za ovo naše dete, policija uhapsila 2 lica koju su izvršila ubistvo male Danke, priznali su… I sad ih vode na mesto ubistva… S kakvim monstrumima mi imamo posla. Sada ih vode na mesto gde su bacili telo – rekao je predsednik strašne vesti na vanrednoj sednici vlade u palati Srbija.

Kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot, prenosi portak K1

– S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: