Podeli vest

Wizz Air objavio je oktobarsku listu povoljnih letova iz Beograda ka evropskim i svetskim prestonicama. Tako vam se može desiti da vas povratni put Beograd- London košta manje od povratnog puta Beograd-Vrnjačka Banja

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

WIZZ AIR
Foot: Pixabay

Na listi najpovoljnijih letova WizzAir kompanije u oktobru izdvajamo nekoliko najjeftinijih koje vam pružaju šansu da za relativno mali novac upoznate evropske i svetske prestonice, a mi izdvajamo nekoliko.

Beograd-London-Beograd

Od Bakingemske palate, preko Big Bena do Milenijumskog točka sve ovo možete videti, a da vas put košta manje od 50 evra.

U periodu od 13. oktobra do 02. novembra povratni put WizzAir kompanijom mogao bi da vas košta ispod 5.000 dinara.

Standardni izazov na koji ćete naići je prtljag, ali i uz miniamlnu doplatu put do Londona ovog meseca će biti isplativ.

Beograd- Malta- Beograd

Ako ste ikada razmišljali da posetite nekog na Malti sada bi moglo da bude pravo vreme.

Od 11. do 27. oktobra let za Maltu možete pronaći za15 evra, povratne karte mogle bi da vas koštaju nešto više i to između 20 i 28 evra. Ono što je prednost ovog leta je to što polaske za Maltu imate svakog drugog dana.

Polasci za Maltu su svaki drugi dan, tako da nije loše razmisliti o pakovanju kofera.

Beograd- Dubai- Beograd

Jeste li ikada posetili Dubai? Ukoliko niste, sledeći put kada vas neko pita mogli biste da date pozitivan odgovor. Dubai možete posetiti tokom oktobra po ceni od 50 evra po osobi u jednom pravcu. Polasci su ponedeljkom, utorkom, sredom i subotom tokom celog oktobra

Beograd- Rim- Beograd

Ukoliko odlučite da odete u Rim 12. oktobra i vratite se 14. oktobra karta do Rima koštaće vas 3.289 dinara, a karta iz Rima 6.469 dinara.

Na listi WizAira nalaze se povoljni letovi i do drugih prestonica, možda je oktobar pravo vreme da se upoznate sa njima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: