Podeli vest

Barak Bahar tužio je Crvenu zvezdu i traži odštetu, prenose izraelski mediji

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug/Bilten

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Kako prenosi izraelski portal “One” bivši trener crveno-belih predao je tužbu FIFA (Svetska kuća fudbala) i traži milione.

Prema navodima iz Izraela, osim Bahar tužbu su apodneli i njegovi dosadašnji pomoćnici Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid, zahtevaju milione od srpskog kluba

„Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA“, navedeno je na portalu „One“.

Barak Bahar je smenjen iste večeri posle poraza od Partizana u večitom derbiju.

Terzić: Plaćaćemo bahara dok ne nađe posao

Generalni direktor Zvezdan Terzić je ranije konferenciji za medije potvrdio da se Crvena zvezda rastaje sa trenerom Barakom Baharom, uz poruku da klub nije ispunio ciljeve koje je zacrtao.

“Želim da se zahvalim Baharu na šestomesečnoj saradnji, uradio je mnogo dobrih stvari i kvalitetnih o kojima možemo da govorimo. Drago mi je da se rastajemo kao prijatelji, svestan je možda i nerealnih očekivanja koje je Zvezda imala u ovom periodu, i pored ogromne volje. Rastajemo se kao prijatelji i želim da prekinem priče da će advokati imati pune ruke posla, da ćemo morati da platimo penale…”, kazio je Terzić i objasnio šta se dešava sa njegovim ugovorom.

.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: