Podeli vest

Zvezda je klub sa impresivnom istorijom, bogatom tradicijom i velikim brojem trofeja i uveren sam da zajedno možemo da napravimo velike stvari, posebno da napravimo iskorak u Evropi, rekao je novi trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Izraelski stručnjak predstavljen je danas na stadionu Rajko Mitić, nedavno je potpisao trogodišnji ugovor, a istakao je da ga je posebno impresionirala želja Zvezdinog rukovodstva i činjenica da je Zvezdan Terzić dva puta dolazio u Izrael.

“Znali su mnogo o meni, čak i da sam kao mali igrao tenis, pa sam se našalio da ću doći ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem”, otkrio je Bahar.

On je dodao da je filozofija njegove igre hrabrost, pamet i napad.

“Verujem u svoj DNK, koji se poklapa sa DNK Zvezde. Srećan sam što sam ovde, jedva čekam da počnem sa radom”, istakao je Izraelac i otkrio da odlično poznaje tim i da zna šta je potrebno uraditi za iskorak kojim bi navijači i rukovodstvo Zvezde bili zadovoljni.

Kada su u pitanju pojačanja, Bahar je otkrio da je sa bivšim klubom Makabijem postigao džentlmenski dogovor da im “ne uzima” igrače, a na pitanje da li to važi i za bivše fudbalere izraelskog tima (Bogdan Planić) rekao je da neće o imenima.

“Da ne verujem u Zvezdu ne bih bio danas ovde. Razmišljam o narednim koracima. Rezultat je važan, ali do njega je potrebno mnogo rada i odricanja. Uveren sam da mogu da ispunim očekivanja, a od igrača očekujem hrabrost, trud i pamet. Daću sve od sebe kako bismo pobedili svakog rivala, a ono što je bitno je da se nećemo obrukati ni protiv jednog rivala. Igrećemo napadački, ali nećemo zanemariti ni defanzivne obaveze”, istakao je Bahar.

Terzić: Sa Baharom počinje nova era Zvezde, vreme je za iskorak

Bez obzira na rezultate i dominaciju u našem fudbalu, vreme je za iskorak. To je naša obaveza, osećamo da narod očekuje da podignemo lestvicu očekivanja, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na promociji novog trenera Baraka Bahara.

“Počinje nova era Crvene zvezde, budućnost kluba je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao i ubeđen sam da sve ono što je pokazivao u Izraelu, pokazati i ovde. Godinu dana ga želimo, pratimo ga, jako poštujemo što je pokazao u Izraelu, kako je igrao u Ligi šampiona sa Makabijem”, istakao je Terzić.

On se posebno zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću.

“Ostavio je otvorena vrata, uveren sam da će se jednog dana vratiti u Zvezdu. Potrebna nam jesveža krv i energija, uz puno poštovanje i respekt svih koji su do sada doneli radost Zvezdi, dodao je Terzić.

“U tom smeru naš skauting tim, sa sportskim sektorom, uradio je mnogo toga. Neke stvari privodimo kraju. Poslednja dva meseca smo uključili i Bahara u proceduru. Jasno nam je kakav profil igrača traži novi trener. Bićemo brži, snažniji, ofanzivniji, mlađi… Svesni smo mana, ali smo pokazali da znamo da pravimo rezultate i da možemo da budemo i malo prepotentni”, poručio je Terzić i otkrio da kada je o pojačanjima reč sigurno dolaze dvojica novih napadača.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: