Bajaga i instruktori će povodom 40 godina svog postojanja održati koncert 31. avgusta na prostoru Ušća, umesto prethodno najavljenog Beogradskog hipodroma, saopštili su danas organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Tim benda pevača i gitariste Momčila Bajagića je naveo da je “promena neočekivana” i da odluka “nije bila laka”, a doneta je nakon što su “sa puno pažnje i odgovornosti uzeli u obzir naknadne informacije sa terena”.

Kako je navedeno, odluka je doneta imajući u vidu aspekte “koji bi, na bilo koji način, mogli ugroziti ili dovesti do neke nepredviđene štete ili okolnosti koje je teško kontrolisati”. Tim Bajage i instruktora je dodao da su donošenju odluke prethodile i detaljne konsultacije sa stručnim licima i relevantnim javnim službama, kao i saradnicima, firmama Skaj mjuzik (Sky Music) i Stejdž (Stage) pro. “Ključni faktori koji su uticali na odluku o promeni lokacije vezani su za potpuno bezbedan i komforan dolazak publike do koncertne zone, kao i zaštita ergele sa konjima na Hipodromu Beograd”, rečeno je u saopštenju.

Kako je navedeno, “svi konji, njih oko 200, morali bi zbog buke biti dislocirani sa beogradskog hipodroma i to na duži period, s obzirom na zahtevnu tehničku postavku i opsežne pripreme”. “Verujemo da će nova, a svima dobro poznata koncertna lokacija na Ušću, uz savršenu scenu i vrhunski zvuk kakav je planiran od početka, pružiti jednako sjajno iskustvo za sve”, naveo je Tim Bajage i Instruktora.

Do sada kupljene ulaznice preko Efiniti (Efinity) i Tikets (Tickets) servisa važe i za novu lokaciju, a kompletna šema sedišta i tribina ostaje ista, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: