Podeli vest

Pojedine demokrate smatraju da je Bajdenova spremnost da se direktno bavi Trampom ipak zakasnila.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

bajden
Foto: Shutterstock

Mesec dana od početka svog predsedničkog mandata, Džozef Bajden je jasno pokazao averziju prema svom prethodniku koga je izbacio iz Ovalnog kabineta izjavivši da je umoran od pričanja o Trampu.

Ali sada, Bajden izdvaja nekadašnjeg “bivšeg momka” u pripremljenim komentarima i na društvenim mrežama, “uzdižući” Donalda Trampa na način na koji on i pomoćnici iz Bele kuće to nisu radili tokom prvih 18 meseci njegovog mandata, preneo je AP.

U virtuelnom razgovoru sa grupom Afroameričkih pravosdunih zaničnika prošle nedelje, Bajden je optužio bivšeg predsednika da podstiče “srednjovekovni pakao” za policajce koji su se branili od nereda u Kapitolu 6. januara, dodajući da Donaldu Trampu nedostaje hrabrosti da deluje.

Bajden je ponovio na Tviteru – potresan prizor za Belu kuću koja je pokušala da izbriše sve reference na bivšeg predsednika, a posebno njegovo ime.

Kada je Bajden izašao iz izolacije nakon borbe sa kovod-19, on je rekao da je mogao da nastavi da radi iz rezidencije u Beloj kući dok je Tramp morao da bude prebačen u bolnicu na lečenje.

Pojedine demokrate smatraju da je Bajdenova spremnost da se direktno bavi Trampom ipak zakasnila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: