Podeli vest

Totalno ludilo sa uspehom Barbi filma se nastavlja, a nakon što je film izazvao nestašicu roze boje sada se Barbi trend prelio i na pogrebna preduzeća.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto:Canva

Firma, Olivares Funeral Home, promovisala je svoj “Barbie House” sanduk u pink boji i objavila ga na svojim stranicama na društvenim mrežama.

I kao da roza boja nije dovoljna dodata je i poruka : “Sada se možete odmoriti kao Barbie.”

Ova kompanija nije jedina.

Pogrebne kuće u Meksiku, El Salvadoru i širom Latinske Amerike takođe lansiraju sanduke u roze nijansi, “pružajući ljudima priliku da se pobrinu da vaši voljeni zauvek budu lepi u Barbi boji”.

Vlasnik pogrebnog preduzeća Isaac Viljegas je rekao Jam Pressu da je interesovanje za svetlo obojeni roze model znatno poraslo kada je film izašao, što ih je navelo da ponude 30% popusta svima koji su zainteresovani.

“Želeli smo da promovišemo roze sanduk jer je postao trend, a ljudi su nas kontaktirali. Od 40 osoba koje su se raspitivale, već smo zaključili ugovor sa najmanje 10 novih klijenata,” rekao je Viljegas. “Čak smo ostali bez zaliha.”

Da li je sve sa Barbi otišlo predaleko?


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

FK PARTIZAN POČEO PRIPREME

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, predvođeni novim-starim trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

NETANJAHU RASPUSTO RATNI KABINET

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu raspustio je ratni kabinet oformljen 11. oktobra prošle godine radi upravljanjem operacijama protiv militantnih grupa Hamas…