Podeli vest

Javno Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv okrivljenih Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihovih supruga, zbog sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SPECIJALNI SUD BELIVUK
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ARHIVA

Optužnicom su pored Miljkovića i Belivuka obuhvaćeni i Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Filip Ivanovski, Marija Milutinov i Snežana Đorđević, zbog više krivičnih dela pranja novca za dela izvršena u periodu od 2015. do 2020. godine, saopšteno je iz tog tužilaštva.

U optužnici je predloženo trajno oduzimanje imovine – više nepokretnosti na teritoriji Beograda i Pančeva, veći broj skupocenih vozila i satova kao i gotovog novca koji su pronađeni i oduzeti od okrivljenih, a za koje Javno tužilaštvo za organizovani kriminal smatra da su predmet pranja novca.

Takođe, u optužnici je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo produženje mere zabrane napuštanja boravišta za okrivljene Bojanu Belivuk, Tanju Miljković, Mariju Milutinov i Snežanu Đorđević.

Protiv Miljkovića i Belivuka se vodi postupak pred sudom zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu čiji se pripadnici terete za najteža krivična dela među kojima je i sedam ubistava. Ivanovski se tereti da je bio član te kriminalne grupe.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan,…