Podeli vest

U okviru manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd “Beogradski dani porodice” večeras će na Trgu republike biti održan koncert “Viva Verdi”, posvećen stvaralaštvu italijanskog kompozitora Đuzepea Verdija.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO PIXA BAY

Koncert će, kako je saopšio ogranizator manifestacije, izvesti solisti Narodnog pozorista iz Beograda i Srpskog Narodnog pozorista iz Novog Sada, a predstaviće duete iz najpoznatijih operskih naslova – Travijata, Aida, Trubadur i Rigoleto.

Među izvođačima su istaknuti umetnici, sopran Snežana Savičić Sekulić, sopran Sonja Šarić, tenor Stevan Karanac, bariton Dragutin Matić, u pratnji Milice Ilić na klaviru.

U okviru manifestacije “Beogradski dani porodice” ovog vikenda održava se i niz sportskih aktivnosti na gornjem Kalemegdanu, tokom kojeg Sportski savez Beograda predstavlja svoje sportove.

Posetioci će, kako je saopšteno, moći da učestvuju u sportskim radionicama i revijalnim takmičenjima u tenisu, košarci, fudbalu, streličarstvu, atletici, slobodnom penjanju, kartingu i raznim borilačkim veštinama.

Za sutra je na Trgu republike planirano i kolektivno venčanje, događaj koji grad Beograd organizuje već 25 godina.

Kolektivnom venčanju prisustvovaće više od 15 parova sa svojim porodicama, a njima će se pridružiti i oni bračni parovi koji su se na ovaj način venčavali prethodnih 25 godina.

Okupljanje mladenaca je u 9.30 časova ispred hotela Balkan, odakle će povorka mladenaca ići do Trga republike.

Na početku svečanog programa na bini na Trgu Republike nastupiće kulturno umetnička društva, trubači i drugi muzički izvođači.

Manifestacija “Beogradski dani porodice” ove godine održava se od 15. aprila do 15. juna na više lokacija u glavnom gradu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ