Podeli vest

I ovog leta najmlađi sugrađani moći će da aktivno provedu letnji raspust na bazenima Sportskog centra “25. maj – Milan Gale Muškatirović”, gde će biti organizovana besplatna škola plivanja i vaterpola za decu, u organizaciji Gradske opštine Stari grad.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vaterpolo
Foto: Pixabay

Prijave za školu traju do 28. juna u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad. “Gradska opština Stari grad, treću godinu zaredom, misli na najmlađe sugrađane. I ovog leta, u saradnji sa VK „Dorćol“, VK „Stari grad“ i SRPC-om „25. maj – Milan Gale Muškatirović”, organizujemo besplatne škole plivanja i vaterpola za decu uzrasta od 6 do 15 godina”, rekao je za Tanjug Radoslav Marjanović, predsednik GO Stari grad.

On je kazao da pravo na učešće u besplatnim programima imaju deca sa prebivalištem na Starom gradu, kao i ona koja pohađaju starogradske predškolske ili školske ustanove.

“Najmlađi Starograđani imaju priliku, kao i prethodne dve godine, da od 1. jula zajedno sa trenerima iz vaterpolo klubova „Dorćol” i „Stari grad” treniraju, vežbaju, usvajaju zdrave životne navike i razviju ljubav prema sportu”, rekao je Marjanović.

“Pozivamo sve zainteresovane roditelje da svoju decu prijave za besplatnu školu plivanja i vaterpola u Uslužnom centru opštine Stari grad – prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice, svakog radnog dana od 8 do 16 časova. Rok za prijave je 28. jun”, kazao je Marjanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: