Podeli vest

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, dok putnička vozila na graničnim prelazima čekaju i do šest sati, saopštilo je večeras JP ”Putevi Srbije”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

stanje na putevima

Prema informacijama Uprave granične policije u 18.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta, na graničnom prelazu Bajmok, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Bački Breg, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 240 minuta, dok je na graničnom prelazu Đala, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 240 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 360 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, za teretna motona vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Neštin, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Sot, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Ljuba, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: