Podeli vest

Dragan Bjelogrlić danas je negirao nasilnicko ponašanje prema kolegi Draganu Antonijeviću u hotelu Ambasador u Nišu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Bjelogrlić
Foto: Tanjug

U Prvom osnovnom sudu, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić danas je negirao nasilnicko ponašanje prema kolegi Draganu Antonijeviću, 23. avgusta prošle godine u Nišu.

Kratko se izjašnjavajući o krovici, Bjelogrlić je rekao da nije kriv za izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, a detaljnu odbanu izneće na sledećem ročištu.

I Bjelogrlićevi branioci Goran Draganić i Jugoslav Tintor naveli su da njihov branjenik nije počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret i da će to i dokazati.

Istraga ovog slučaja sproveđena je u Nišu, ali je nakon podizanja optužnog predloga protiv Bjelogrlića, Osnovni sud u Nišu zatražio da se predmet delegira beogradskom sudu, što je Vrhovni kasacioni sud (VKS) odobrio iz razloga procesne celishodnosti, pošto su i optuženi i oštećeni, kao i branilac i svedoci svi iz Beograda.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je 26. novembra sudu optužni predlog protiv Bjelogrlića, jer je 23. avgusta u ranim jutarnjim časovima više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu “Ambasador”.

Bjelogrlić je optužen za krivično delo nasilničko ponašanje, a tužilaštvo traži od suda da mu izrekne kaznu zatvora od šest meseci, rekao je ranije za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Bjelogrlić je na saslušanju u tužilaštvu priznao izvrsenje krivičnog dela i izrazio žaljenje.

Oba reditelja bila su u Nišu zbog 56. Filmskih susreta.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: