Podeli vest

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Bojana Stojković koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije “Kalkanski krugovi”.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Stojković je rekla da je druga sezona drugačija zato što daje neka razrešenja i odgovore koji su ostali iz prve.

“Dobijamo i gomilu novih pitanja i zagonetki, tako da se nadam možda i trećoj sezoni. Ali o tom po tom”, rekla je glumica. Prema njenim rečima, u nastavku “Kalkanskih krugova” ima više elemenata misterije, mistike i dosta fantastičnih momenata, a serija “izgleda na svetskom nivou”.

Stojković tumači lik Saše čija je unutrašnja priroda nemirna i nedokučiva, i bilo joj je možda najteže da joj doda ženstvenost koju nije imala u prvoj sezoni”.

“Dodajem na tu ženstvenost i ljubavni momenat, a i jedan malo zastrašujući momenat”, nagovestila je Stojković.

Uloga Varje Ivolgine u predstavi “Idiot” Beogradskog dramskog pozorišta Stojković je jedna od najdražih, i ističe da je bilo zadovoljstvo raditi sa Ivicom Buljanom koji je “specifičan reditelj” i nije imala takvu vrstu procesa u pozorištu. “Teško mi je da trpim toliko na sceni da imam malo teksta. Ali je zapravo to nešto najzanimljive u glumi – reakcija”, navela je glumica.

Prema njenim rečima, glumci Jana Milosavljević, Luka Grbić i Nedim Nezirović su u “Idiotu” Fjodora Dostojevskog “napravili maestralan posao”. Stojković počinje u BDP-u raditi predstavu “lažljivi život odraslih” sa rediteljem Sebastijanom Horvatom sa kojim je sarađivala na “Cement Beograd”, a očekuje je i koprodukcija sa Ljubljanskim pozorištem u režiji Žige Divjaka.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: