Podeli vest

Brajan Volš (48) optužen je za ubistvo svoje supruge Ane Volš, Amerikanke sprskog porekla, saopštilo je tužilaštvo.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

SUĐENJE
Foto: Pixabay

elika porota okruga Norfolk optužila je Brajana Volša (48) iz Kohaseta u američkoj državi Masačusets za ubistvo supruge Ane Volš, Amerikanke sprskog porekla, koja je nestala u januaru, nakon što su vlasti pronašle dokaze da je ubio i raskomadao suprugu i rešio se ostataka tela, potvrdilo je Okružno tužilaštvo u Norfolku.

Velika porota optužila je u četvrtak Volša i da je doveo u zabludu policijsku istragu i na taj način ometao sprovođenje pravde, kao i za nepropisno prenošenje tela, saopštila je kancelarija tužilaštva, objavio je Si-Bi-Es (CBS) njuz.

Ukoliko Volš bude osuđen za ubistvo prvog stepena, suočiće se sa kaznom doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta, preneo je Foks njuz.

Kako se navodi, podizanje optužnice protiv Volša premešta slučaj u Viši sud u Norfolku, gde će otpočeti suđenje narednih sedmica, a tačan datum još nije određen.

Ana Volš, 39-godišnja Amerikanka srpskog porekla, majka troje dece iz Masačusetsa, vodi se kao nestala od novogodišnje noći. Njen suprug je rekao da je krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letela za Vašington radi posla, ali nema dokaza da je ušla u avion.

Telo Ane Volš još nije pronađeno. Tužilac Norfolka objavio je u januaru da je Brajan Volš optužen za ubistvo svoje žene. On se na suđenju izjasnio da nije kriv. Istražitelji su pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš, a, prema izvorima Si-En-En-a, u istoriji internet pretraga na uređajima Brajana Volša pronađeno je da je tražio “kako se rešiti tela žene od 52 kilograma” i “kako raskomadati telo”.

Volš je tada potrošio i stotine dolara na kupovinu sredstava za čišćenje. Na deponiji i u kontejnerima koji se nalaze u blizini zgrade u kojoj živi Brajanova majka Dajana, pronađeni su predmeti koji su takođe predmet istrage.

Volš je od ranije bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje lažnih slika Endija Vorhola. On se izjasnio krivim za internet prevaru i nezakonite novčane transakcije, izvestio je CBS Boston.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: