Američki filmski glumac Bred Pit podneo je tužbu protiv svoje bivše supruge, glumice Anđeline Džoli i ruskog milijardera i vlasnika ”Stoli grupe” Jurija Šeflera, zbog toga što je, kako tvrdi, Džolijeva Šefleru prodala svoj deo imanja vinograda Šato Miraval u Francuskoj, bez Pitovog pristanka.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

bred pit
Foto: Pixabay

Kako prenosi portal Pejdž siks, Pit (60) je do sada u sudskim sporovima sa Džolijevom (48) potrošio oko 10 miliona dolara.

”Ovde je reč o suprotstavjlanju siledžijama i nasilnicima, odbrani bliskih ljudi, principa i istine. Bred Pit čvrsto stoji iza onoga u šta veruje. spreman je i da svedoči ako dođe do suđenja”, rekao je izvor blizak Bredu Pitu.

Glumac smatra da je Džolijeva ”iz inata” prema njemu prodala deo Miravala grupi Stoli, samo nekoliko nedelja nakon što im je oboma, nakon razvoda, dodeljeno zajedničko starateljstvo nad njihovom decom.

Pit i Džolijeva su zajedno kupili Šato Miraval 2008. godine, a Pit je preuzeo vodeću ulogu u vinogradarskom poslu i proizvodnji nagrađivanog penušavog roze vina.

Na imanju se takođe nalazi visoko kvalitetni muzički studio u kojem su snimali AC/DC, Trevis Skot, Kjur i drugi.

”Džoli je potpisala ugovor sa Šeflerom ubrzo nakon što je sudija dao Pitu jednako starateljstvo nad njihovom decom”, rekao je izvor blizak glumcu, a sam Pit je rekao da je za transakciju čuo iz medija.

On tvdi da je Šefler pokušao da ga ”maltretira” i da mu ”preti”.

Sud u Luksemburgu prošlog meseca je privremeno oduzeo Šelferu 10 odsto njegovih akcija Miravala, čime je Pit postao većinski akcionar imanja i vinograda.

Džolijeva je ranije tvrdila da je podnela zahtev za razvod nakon što je Pit navodno pokušao da zadavi jedno od njihove dece u septembru 2016. godine, takođe navodeći da je polio alkoholom i nju i decu.

Iako su FBI i nadležne službe Los Anđelesa vodili istragu, protiv Pita nikada nije podignuta optužnica, navodi Pejdž siks.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ