Podeli vest

Britanka Blejd Silvano danas je osuđena na 10 i po godina zatvora zbog optužbi za seksualni napad, nakon što se pretvarala da je muškarac kako bi zavela drugu ženu, pritom koristeći razne obmane, saopštio je sud u Kembridžu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels


Silvano (41) je u maju proglašena krivom po dve tačke za seksualni napad penetracijom, a danas je osuđena i za, kako je sudija naveo, “vešto i perfidno izvedenu prevaru”, preneo je je Gardijan.

Britanski medij navodi da je osuđena pronašla žrtvu na sajtu za onlajn upoznavanje u novembru 2016, nakon čega se, koristeći lažno ime, Blejd Mendez, predstavljala kao muškarac tokom dvogodišnje veze sa žrtvom, majkom dvoje male dece.
Pored ostalog, žrtvi je slala fotografije na kojima brije lice; pretvarala se i da urinira stojeći, a takođe je lagala da se lečila od raka, rečeno je sudu

Kada su ona i podnositeljka žalbe verile i bile intimne, Silvano je odbijala da bude viđena naga, niti je dozvolila žrtvi da dodirne njene genitalije, tvrdeći da je “svesna nedostataka na svom telu zbog povreda zadobijenih u vojsci”, rekla je tužiteljka pred sudom u Kembridžu.

Sudija je naveo da je Silvano koristila “ili penis sa trakom ili dildo sa dva kraja” da penetrira u ženu.
Žrtva je slučaj prijavila policiju kada je otkrila vu prevaru nakon što pronašla Silvano na Fejsbuku u septembru 2018. “u potpuno drugačijoj životnoj situaciji”.

Druga osoba, koja je takođe bila u vezi sa Blejd Silvano, kasnije je rekla ženi da “nije ni prva, ni poslednja žrtva“.

Silvano je takođe lagala da je veterinar, da ima doktorat i da je veteran britanske vojske.

Žrtva je poroti je rekla kako je „odnos sa Blejd bio pun ljubavi, brige i nege, a postojali su snovi za budućnost, poput planiranja venčanja, kupovine kuće i vaspitavanja dece”.

Dodala je i da je Silvano navodno primala hemoterapiju zbog raka, što je trebalo da ima veze sa njenom neplodnošću.
“Blejd je čak predložila usvajanje moje dece kada sam prolazila kroz sudski postupak s njihovim biološkim ocem”, rekla je ona.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: