Podeli vest

Naš cilj je da 3. aprila napravimo istorijsku pobedu, ubedljivu nikad do sada zabeleženu u prvom krugu predseničkih izbora, poručila je danas na predizbornom mitingu u Busiju članica Predsedništava SNS-a Ana Brnabić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tnjug

Ana Brnabić
Foto: Tanjug/Rade Perlić

“Da kažemo kakvu Srbiju želimo i da kažemo da želimo da nastavimo da radimo, da želimo da vidimo rezultate i završimo posao započet 2013. i 2014, kada je Aleksandar Vučić počeo da se pita kako se živi u ovoj našoj Srbiji”, poručila je Brnabić okupljenima.

Navela je da je za nju 3. aprila izbor jednostavan, jer će birati između prošloisti i budućnosti.

“Biraćemo između toga da nastavimo da gradimo ili da dođu oni koji žele da ruše. Da li želimo da nastavimo da otvaramo radna mesta ili želimo da na vlast dođu ponovo oni koji su samo zatvarali fabrike? Da li želimo da pobeđujemo ili želimo da se vratimo u prošlost? Ja mislim da će naš narod umeti da odluči i da ćemo ostvariti, ko što smo od 2014. uvek ostvarivali naše cilejve. Istorijska pobeda, to je ono na šta idemo”, rekla je Brnabić.

Politika SNS garant mira i sigurnosti

Dodala je da je politika SNS-a garantovanje mira i stabilnosti i da će se za to boriti u ovim teškim vremenima, kako bi Srbija nastavila da pobeđuje.

“Za Busije sam prvi put čula od Aleksandra Vučića, kao što sam prvi put čula i za Košare, za Paštrik i za sve naše patnje i junaštva. Tek kad je Vučić došao na vlast smeli smo da pričamo o svim našim patnjama i da kažemo da je Oluja zločin i pogrom, najveće etničko čišćenje nakon Drugog svetskog rata”, istakla je Brnabić.

Ona je navela da se Srbija više ne “izvinjava nad zločinima koji su nad našim narodom učinejni, nego naziva te zločine pogromom i zločinom, što oni jesu. Srbija je danas dovojno snažna i hrabra da kaže da neće više nikada biti ni Oluja i Bljesaka”.

Zahvalnost Vučiću

Naglasila je da smo mi svoj na svome, da ćemo braniti naše i nećemo nikada dati na nas.

“Poštujemo druge, ali Srbija više nikada neće biti onakva kava je bila. Zemlja koja se svima izvinjava i za zločine koji su počinjeni nad našim narodom. Hvala vam predsedniče na tome i sada ne kažem ni kao predsednica Vlade ni kao ponosni član Srpske napredne stranke, kažem kao neko ko je iz ove naše Srbije, hvala Vam što smo vratili dostojanstvo našem narodui i našoj zemlji i dajte da izaberemo 3. aprila pametno i da nastavimo da jačamo”, poručila je Brnabić okupljenim građanima.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: