Podeli vest

“Ponovo se urtvrdilo da su svi koji su tvrdili da Andrej Vučić ima neke veze sa Jovanjicom lagali. Izvinjenje nismo čuli”, napisala je Brnabić na Tviteru

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

Premijerka Srbije Ana Brnabić ukazala je danas, povodom priznjanja pojedinih medija da brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića Andrej nije imao nikakve veze sa vlasnikom “Jovanjice”, da se niko nije izvinio zbog iznošenja lažnih tvrdnji.

“Ponovo se urtvrdilo da su svi koji su tvrdili da Andrej Vučić ima neke veze sa Jovanjicom lagali. Izvinjenje nismo čuli”, napisala je Brnabić na Tviteru.

Premiejka je u tvitu tim povodom objavila još jednu vest za koju se, kako je navela, ispostavilo da je laž, a u kojoj se tvrdi da bi Anderj Vučić mogao da se nađe na meti američkih sankcija, što je ona, kako se navodi i u tekstu, nazvala “čistom glupošću”.

“Zato, da podsetim na još jednu laž, da se ne zaborave svi pokušaji diskreditovanja porodice Vučić. Vest je iz decembra 2021, plasirana u svrhu izborne kampanje”, istakla je ona uz fotografiju vesti objavljene na sajtu N1.

U drugom tvitu je ocenila da vest pokazuje nekoliko stvari: pod 1. da su tajkunski mediji direktno učestvovali u izbornoj kampanji širenjem laži o porodici Vučić i protiv SNS, pod 2. da određene strane organizacije isto to rade i pod 3. da su u pravu kada kažu da jedna laž jednostavno uvek zamenjuje drugu.

Beogradski mediji preneli su ranije izjavu bivše novinarke N1 Jelene Zorić da Andrej Vučić nije imao veze sa slučajem Jovanjica, već da je u pitanju bio “spin”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: