Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da predstavnici opozicije okupljeni oko koalicije “Srbija protiv nasilja” traže oslobađanje “nasilnika” iako su prethodno tvrdili da je reč o “ubačenim elementima” “Ovako idu njihove priče: Kada su krenuli sa napadima na Stari dvor, rekli su da ljudi imaju pravo na bes.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Kada su videli da im to ne ide u prilog, rekli su da su nasilnici ‘ubačeni elementi. Večeras idu do policije da traže oslobađanje tih ‘ubačenih elemenata’. I tako u krug”, napisala je Brnabićeva na društvenoj mreži X. Koalicija “Srbija protiv nasilja” večeras je ponovo organizovala protest u centru Beograda kako bi podržala opozicione kolege koji štrajkuju glađu osam dana i ponovila zahteve koji se odnose na ponavljanje izbora. Jučerašnje proteste obeležili su neredi koji su počeli nakon što su demonstranti, predvođeni liderima SPN-a, napravili prsten oko Skupštine Beograda i pokušali da na silu uđu u zgradu.

Demonstranti su polomili vrata i više prozora na zgradi Skupštine Beograda, bacali staklene flaše, kamenice i motkama razbijali vrata. MUP je ranije danas saopštio da je tokom noći zbog nereda procesuirano 38 osoba, a da je osmoro pripadnika policije povređeno.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: