Podeli vest

“Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić bio je jedini kandidat koga je predložio i izglasao Gradski odbor SNS”, rekla je Ana Brnabić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Potpredsednica SNS i poverenica stranke za grad Beograd Ana Brnabić izjavila je danas da je potpuno uverena da će novi tim u glavnom gradu, predvođen kandidatom za gradonačelnika Aleksandrom Šapićem, raditi u najboljem interesu građana.

“Imamo pred nama ambiciozne projekte i sigurna sam da će Šapić i na sednici izneti plan o konretnim projektima, a jedan od najvažnijih je svakako metro, koji smo krenuli da gradimo”, rekla je Brnabić novinarima posle sednice Predsedništva SNS.

Šapić jedini kandidat Gradskog odbora, koalicija sa SPS u gradu

“Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić bio je jedini kandidat koga je predložio i izglasao Gradski odbor SNS”, rekla je danas potpredsednica stranke Ana Brnabić posle sednice Predsedništva.

Ona je kao poverenica Gradskog odbora izrazila zahvalnost, kako predsedniku stranke, tako i Predsedništvu stranke i svim članovima što su usvojili predlog kandidata za gradonačelnika.

Većina je donela odluku, nisu svi bili za Šapića

Brnabić je istakla danas da je većina članova Predsedništva stranke odlučila da kandidat za gradonačelnika Beograda bude Aleksandar Šapić, da nisu svi bili za, ali da su naprednjaci jedina stranka koja dozvoljava različito mišljenje.

Brnabić je posle sednice Predsedništva, na novinarsko pitanje da li je odluka da Šapić bude kandidat za gradonačelnika Beograda doneta većinom ili jednoglasno, da li je neko bio protiv tog predloga, potvrdila da nisu svi bili za, da je bilo različitih mišljenja.

Formiranje vlade čeka ponavljanje izbora u Trnovcu

Premijerka Srbije rekla je danas da će se u Velikom Trnovcu verovatno ponovo ponavljati izbori, tako da predsednik Republike neće moći da krene u konsultacije oko formiranja nove vlade pre početka jula, iako su parlamentarni izbori bili 3. aprila.

Naglasila je da SNS, kao što je ranije rekao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, želi da se vlada formira do kraja jula.

Niko iz SNS nije se “venčao” za svoju funkciju

“Niko se iz SNS nije venčao za funkciju, a dosadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić će možda biti na nekoj drugoj funkciji, a možda i neće”, izjavila je danas potpredsednica SNS Ana Brnabić.

Ona je, posle sednice Predsedništva SNS, tako odgovorila na novinarsko pitanje šta je sa Goranom Vesićem, koji je devet godina svaki dan radio za Beograd, te da li će on biti u gradskoj vlasti ili ne.

Penzije će biti povećane 19,1 odsto

Premijerka Brnabić izjavila je danas da će penzioneri imati dva povećanja penzije, krajem ove godine i od 1. januara, od ukupno 19,1 odsto.

Brnabić je u sedištu SNS rekla novinarima da je predsednik Srbije i lider SNS na sednici Predsedništva izneo kratak izveštaj o svim aktuelnim temama od najveće važnosti za našu zemlju, od kompleksne spoljno-političke situacije i izazova koji su pred nama do ekonomskih pitanja, kao i svega ostalog što će se dešavati u narednim nedeljama i planovima.

Srbija će se razvijati, oni neka pričaju o fantazmogorijama

Predsednica Vlade i potpredsednica SNS Ana Brnabić izjavila je danas da će i ovoga puta kada je reč o istorijskom povećanju penzija vreme pokazati da se najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao i mnogo puta do sada obistinjuju, bez obzira na to što pojedini mediji tvrde suprotno, kao i da će Srbija nastaviti da se razvija.

Brnabić je odgovarajući na pitanje novinara posle sednice Predsedništva SNS o tome kako vidi to što pojedini mediji ismevaju najavljeno povećanje penzija i nazivaju ga “fantazmogorijom predsednika” rekla da je to ne čudi, ali i da je to odraz demokratije


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: