Podeli vest

SNS je osvojila većinu na parlamentarnim i beogradskim izborima, ali bih u ovom okolnostima podaržala ponavljanje izbora, izjavila je Ana Brnabić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da nema dilemu da je Srpska napredna stranka osvojila većinu na izborima i za narodne poslanike, ali i u Beogradu dodajući da bi u ovim okolnostima, kada su opozicione koalicije i liste pokazale šta im je cilj, pozdravila ponavljanje i jednih i drugih izbora.

Brnabić za TV Happy kaže da joj neprirodno i nenormalno izgleda to što je i Ðilasova koalicija, koalicija “Moramo” spremne da idu u koaliciju sa Dverima i Zavetnicima i obrnuto.

“Neprirodne su mi koalicije gde jedni hoće, drugi neće da priznaju nezavisno Kosovo, za jedne je bio genocid u Srebrenici, za druge ne. Njihovi glasači mogu videti da su glasali da bi oni dobili malo vlasti. U ovim okolnostima bih pozdravila odluku ponavljanja izbora u Beogradu, pa i za Skupštinu jer bih volela da vidim kako bi njihovi glasači nagradili to što žele jedni sa drugima i to samo da bi bili protiv Vučića i došli do vlasti. Pokazali su pravo lice, kako nemaju nijedan princip, ne postoji nijedno moralno načelo”, kazala je Brnabić.

Ističe i da ne smatra da bi bio smak sveta da je SNS izgubila izbore u Beogradu, kao i to da ne bude premijer više dodajući da iako ne bude premijer ostaće u SNS-u odakle će se i dalje boriti za Srbiju.

“Ne mislim da je smak sveta da nešto radite i onda izgiubite, smak sveta je ako ne vidite da je nešto dobro i da neko radi bolje i gde grešite, kao što uglavnom naša opozicija ne vidi i kriv im je Vučić i što je još gore narod koji je za njih glup, neobrazovan, potkupljen”, navodi.

Prema njenim rečima, u Beogradu je lista oko SNS-a izgubila određeni broj glasova u Beogradu, oko 18.800 glasova manje, što je oko pet odsto u odnosu na prošle izbore.

“Razumemo koliko više moramo da radimo, nikoga ne krivimo za to, ni tajkunske medije, društvene mreže, Beograđane, mi krećemo od nas, ali kako okrenete mi smo pobednici na ovim izborima. Mi smo i u Beogradu osvojili više od “Ujedinjeni za pobedu Beograda” i “Moramo” zajedno za nekih 53.000 glasova”, kazala je premijerka.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: