Podeli vest

Kada neko kao što je Vučić kaže da dobro radite svoj posao, i da nema šta da vam zameri, to je najveće priznanje za sav trud i rad, podvukla je Brnabić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ARHIVA

Aktuelna premijerka i mandatar za sastav nove vlade Ana Brnabić izjavila je danas da je Beograd zadovoljan dogovorom s Prištinom o ličnim kartama u granicama onog što je moglo da se očekuje, da nije bilo prostora za manevar, kao i da se od 1. septembra ulazi u period velike nestabilnosti jer nije postignut dogovor o registarskim tablicama.

“Aleksandar Vučić je kao ozbiljan državnik rekao da nije zadovoljan sporazumom iz 2011, da nije bio u najboljem interesu Srbije i Srba na KiM, a vi kao ozbiljna država morate da primenite međunarodne sporazume. Vučić je uspeo da napravi najbolju moguću situaciju za Srbe na KiM, da ih zaštitimo i omogućimo što normalniji život i dalje prisustvo Srbije na KiM”, rekla je Brnabić na TV Prva.

Svi kapaciteti u septembru moraju biti usmereni na KiM

Premijerka Brnabić poručila je danas da svi kapaciteti Srbije u septembru moraju biti usmereni na Kosovo i Metohiju, kako bi se sprečio bilo kakav vid nasilja i obezbedio mir, i da je to prioritet.

Brnabić je po pitanju odlaganja Evroprajda istakla da je upravo SNS prvi put obezbedio Prajd, kao i odrzavanje parade u prethodnih osam godina, čime je, kaže, ta stranka pokazala koliko poštuje ljudska prava.

Velika je čast biti ponovo predložen za mandatara

Ana Brnabić istakla je danas da je velika čast što je ponovo predložena za mandatara za sastav nove Vlade Srbije i naglasila da će cilj nove vlasti biti dalje jačanje srpske ekonomije i pored teških uslova.

“Izuzetno su mi prijale reči Aleksandra Vučića. Kada neko kao što je Vučić kaže da dobro radite svoj posao i da nema šta da vam zameri, to je najveće priznanje za sav trud i rad“, podvukla je Brnaabić za TV Prva.

Potreban hrabar, posvećen, efikasan tim u vladi

Brnabić je izjavila danas da je vladi potreban hrabar, posvećen, efikasan tim koji ne samo da voli svoju zemlju, već živi za nju i koji je spreman da taj posao radi na najbolji način, da podnese svaku žrtvu.

“Na prvom mestu, u vladi vidim Sinišu Malog i Miloša Vučevića”, rekla je Brnabić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: