Podeli vest

Ana Brnabić je istakla da je sada važno da se nastavi sa radom na unapređenju životnog standarda građana i očuvanju mira i stabilnosti u zemlji

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEÐA VUCKOVIC

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, odgovarajući na pitanja novinara u Mostaru, da ne zna da li će ostati premijerka, ali da u ovom trenutku i nije prioritet ko će kakvu funkciju dobiti u novoj vladi, već je važno da se nastavi sa radom na unapređenju životnog standarda građana i očuvanju mira i stabilnosti u zemlji.

“Juče sam imala sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Razgovarali smo o izbornim rezultatima sa timom iz SNS-a, ali smo se više bavili šta možemo u ovom trenutku da uradimo za Srbiju, jer su izbori iza nas, a moramo da se fokusiramo na krizu koja je pred nama”, rekla je Brnabić, koja je u Mostaru prisustvovala otvaranju Međunarodnog sajma privrede.

Brnabić je navela da njena stranka mora da obezbedi kontinuiran rast i razvoj zemlje, kao i nova radna mesta i veće plate i penzije.

Napomenula je da je većina građana na izborima ukazala poverenje SNS-u i predsedniku Vučiću, dodajući da su već 4. aprila nastavili da sprovode svoju političku agendu, kako bi do kraja 2026. prosečne plate u zemlji bile 1.000 evra, a penzije 500 evra.

Brnabić je naglasila da će se o tome ko će imati koju funkciju u vladi i ko će šta raditi tek razgovarati sa predsednikom Vučićem i ostalim članovima stranke.

Ona je zahvalila svim građanima na ukazanom poverenju listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, i na tome što su doprineli istorijskoj pobedi Vučića.

Na pitanje da li će ostati premijerka Srbije, Brnabić je rekla da u ovom trenutku to nije važno:

“Ne znam da li ću ostati premijerka Srbije i to je u ovom trenutku najmanje važno”, poručila je Brnabić.


bilten logo

www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: