Podeli vest

Brnabić je gostujući na Prvoj poručila da smo bez ikakvih najava restrikcije ušli bezbedni u ovu tešku zimu, kontinuiranim rastom plata, penzija i minimalca.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

brnabić
Foto: Shutterstock

Predsednica vlade Ana Brnabić najavila je danas povećnaje plata u javnom sektoru i povećanje penzija za 12,1 odsto od 1.januara, navodeći da će plate i penzije rasti značajno više nego inflacija.

Brnabić je gostujući na Prvoj poručila da smo bez ikakvih najava restrikcije ušli bezbedni u ovu tešku zimu, kontinuiranim rastom plata, penzija i minimalca.

Poskupljenje struje i gasa neće biti iznad kupovne moći građana

Premijerka Ana Brnabić rekla je danas da u Srbiji, i pored rasta manjeg od planiranog, nema govora o recesiji, te da će i ako poskupe struja i gas, ti energenti u Srbiji i dalje biti u okviru kupovne moći građana.

Za TV Prva, Brnabić je ocenila da će ove godine rast u Srbiji biti veći nego kod većine zemalja u Evropi.

Odbranili smo život Vučića i njegove porodice

Osnovni cilj smo ispunili jer smo odbranili život predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice i ne verujem da su Radoje Zvicer i Nikola Vušović sami, jer ko zna ko je tu još sve, rekla je danas premijerka Ana Brnabić.

Ona je tokom gostovanja na TV Prva rekla da je posle osnovnog cilja da se sačuvaju životi, drugi cilj privođenje pravdi tih ljudi.

Kurti izvor nestabilnosti – Srbija ne odustaje od borbe za mir

Svet sve više razume da su Priština i Albin Kurti izvor nestabilnosti ne samo na Balkanu, a Srbija će se i dalje boriti za mir i stabilnost, poručila je premijerka.

“I dalje ćemo se boriti, diplomatska borba je svakodnevno. Predsednik Vučić ima svaki dan razgovore o toj temi sa najvažnijim svetskim zvaničnicima. Traži se rešenje”, rekla je Brnabić i navela da Priština ima podršku Nemačke i Velike Britanije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ